- název postavy:Flurio
- class:Paladin , Retri
- věk, jméno: Tak je mi 18 a jmenuji se Petr
- Armory:http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php?searchType=profile&character=Flurio&realm=Insomnia
- prequesty:Všechny kromě BT , ale to bych si dodělal během pár dní myslím že ten preq je to nejmenší

- profese + skill: BS + Ench full
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu:No tak tuhle postavu jsem dostal , ale za retrinu hraju už tak dva roky než jsem přišel jsem , hrál jsem jenom na pvp serverech jako byl prvně Deff a jak skončil deff TBC , tak jsem hrál už jenom na AT pve rotaci , bych si kdyžtak našel někde na netu , talenty taktéž se tam určitě najdou , ale jinak Paladina si myslím umím hrát

- předchozí guildy a proč jste odešli:Bývalí Majitel byl v KFC nevím jaká je ta guilda vůbec nic , takže o týhle otázce moc nenapíšu akorát , co mi tak říkal majitel ,tak že styl raidování moc pomalý nabírání zabralo 20min než se došlo do dungu 15 minut , no prostě moc pomalý prej a to by mi moc nevyhovovalo
- proč chcete jít k nám: Tak myslím že asi kromě KFC a vás už tu není asi žádná guilda která raiduje

- alti 70 lvl: Bohužel nemám žádné
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy):Tak Jelikož jsem strašnej pvpčkař , tak moc o pve nevím , ale když jsem se zrovna nudil , tak jsem se díval z mystiqu třeba na guildu genesis , jak sundávali bosse , takže taktiky jsem tak nějak okoukal , kdyžtak si je přečtu aji na netu někde taktiky není problém
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-čt 19.00-22.00+?): Když mám školu , tak by neměl bejt problém do tý desatý hodiny tu být , ale když mám praxi , tak ve 4 vstávám takže max půl desatý +- no
- něco o sobě:Tak učím se Instalatéra v Mor. Budějovicích druhák , dělám svářeče v jedné nejmenované firmě , jsem takovej kliďas nic mě nerozhodí skoro , to už by fakt muselo něco být , ale hry mám celkově ukradené , baví fotball , airsoft (jinak mám zbraň Ak47 jen tak pro zajímavost ) wowko , kalby atd ...

- Vaše oblíbené pivo: Jednoznačně Kozel 11 nebo Plzeň ale radši piju Kozla protože Plzeň mi moc leze nahoru a krkám jak o závod