Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 13:36:46

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Návrat ke hrání (Přihláška) By C1P
PříspěvekNapsal: stř 11. zář 2013 18:51:15 

Jak začít tak aby to bylo poutavé?=). Jméno mé je Michal "C1P" Čermák hodně hráčů mě zná pod tím to nickem nebo kdysi za Extatus,Extatusia,atd ale main je C1P a vždy byl.=). Někteří mají na mě dobré vzpomínky někteří ne ale s tím já nic neudělám přestál jsem hrát s osobních důvodu které se bohužel projevovaly v hrání teto šílené hry =D a to formou agrese,stresu,nepozornosti a ne se rozhodovat správně atd. Je mě 24 let pracuji jako Autolakýrník a nikdy to zabírá moc času. Tedka ke hraní TBC jsem moc dlouho dobu nehrál ale za dobu hraní jsem si od progresoval celé TBC a to přes guildy jako jou The Faithless,LoW,IS a jedna nejmenovaná guilda u Aliance protože mám prostě radši hordu =).A také Vaší guildu kde jsem při progressu prožíval své začátky v působení v The Faithless a to ve smyslu dobré atmosféry,dobré nálady a zábavy se spoluhráči,vyburcovaní před frist killem atd... Prostě moc času strávení s fajn hráči a některýma skutečnímy přáteli.Vlastním několik postav ale na raidy mam k dispozici warlocka t6/swp, shamana all spec t6/swp ,paladina eq all spec HS/BT/ZA.
Rád bych se vrátil ke hrání a začal znovu a to v pochodu Vaší guildy pokud mě vezme té pod svá křídla =)
Děkuji za přečtení a odpovědi =) A jestli je to málo není problém se na cokoliv zeptat =) .A to je asi vše prozatím

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Návrat ke hrání (Přihláška) By C1P
PříspěvekNapsal: stř 11. zář 2013 18:56:01 
no... řekl bych, že resto shamana potřebujem, přihláška není podle osnov a vyznat se v tom je jak si dost nad lidské síly, nic méně, dobré zkušenosti s tebou nemam a z těchto důvodů se přikláním k PROTI, bohužel

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 11. zář 2013 19:11:21 

Cipe bohužel budu PROTI a to z důvodu, který jsme i dneska s Rajtym řešili .. a to jsou ty bývalé raidy s námi v LoWu, zároveň i s FF, to že přestáváš hrát, pak zas začneš.. pak přestaneš a teď chceš zase začít..
V LoWu jsi pobral eq, staffku jsi dostal za minimum, protože jsme tě potřebovali aby ses rychle equipnul na KJ a ty jsi v ten den zase skončil a už jsi nelognul.
Já tu prostě nechci člověka, na kterýho se zase nebudeme moct spolehnout

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 11. zář 2013 19:56:16 

za me taky PROTI, je to fakt silenej gulas, vubec jsem tam nevidel odkaz na jediny armory tech postav (jedinej nick kterej je jasnej je ten lock Cip) o kterych mluvis a co si pamatuju z LoWu tak taky neni nic dobryho, takze tak

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 11. zář 2013 20:02:53 

Sorry, ale taky dávám Proti.. Nejvíc asi z důvodu co říkal Choper a to, že jsi raidoval zároveň ve dvou guildách.. Akorát jsi vždy došel na bosse a trash si vynechával takže asi tak..

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 11. zář 2013 20:04:52 

Zdravim,
Prihlaska neni podle vzoru..
Co se tyce postav, tak jsou dobre a equipnute asi tak jak bychom potrebovali, pokud se dobre pamatuji, jenze jak bylo zmineno vyse, neni na tebe spolehnuti.
Byt na raidu na bosse a jinak afk aby jsi mohl zabijet bosse jinde proste nefunguje. Je ti dost let na to abych ocekaval jine chovani.
Muj nazor je, abys to zkusil nekde jinde a treba i pozvednes nejakou novou guildu. Jelikoz taktiky znas dobre tak s tebou budou schopni neco sundat.
Nektere momenty s tebou byly dobre, ale bohuzel prevazovaly ty horsi proto: proti

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 11. zář 2013 20:09:26 

No tak já zatím NEUTRAL, dám ti pro, jen pokud nebudeš dělat poděly, jako chodit ve stejnou dobu 2 raidy za 2 různý chary a pokud sem nahážeš ty armory, páč si pamatuju jen locka.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 12. zář 2013 5:23:30 

Za to co jsi prováděl v LOW velké PROTI!! , asi není třeba už se rozepisovat.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 12. zář 2013 5:45:11 

Chooper v LoW jsem byl jen kvůli tomu aby se mě splnil sen a to konečně sundat KJ a ne kvůli nějakému eq a s pardonem mě to ani v LoW vůbec nebavilo,jediné guildy kterých mě bavilo hrát jsou The Faithless a Four Feathers a to kvůli lidem.....Ale to je jedno koukám že už mám víc záporu tak se tady nemá cenu ani rozepisovat.Ano přihlášku jsem nenapsál podle osnov moc jednoduché a přehledné a ty jsou ty armory zbytečné =)
Lock/Cip http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia
Shaman/Cipo http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia
Paladin/Cipadinka http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia

Přeji hodně štěstí při progressu KJ a ať se Vám všem daří nejen ve hře =) A díky za Vaše názory a odpovědi BB

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 12. zář 2013 10:43:11 
Administrátor

No, potom, co jsi naší guildu uraženě leavnul, že jsme tě nenechali chodit dva raidy naráz a sbírat equip, tak bych čekal, že si na přihlášce dáš více záležet. Měl jsi šanci nás přesvědčit, proč to s tebou zkusit znovu, to se ale nestalo. Já jsem sem schválně nechtěl psát hned, aby sis nemyslel, že jsem si na tebe nějak zasedl, jak je ale vidět, tak moc dobrých zkušeností s tebou lidé nemají a tvoje chování vadilo více hráčům, proto jsi nepřijat, hodně štěstí jinde.

PS ještě jedna taková poznámka, když napíšeš, že jsi šel do LoWu jen kvůli sundání KJ, tak to o tobě také něco vypovídá.

EDIT: Nepřijat, lock

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC