Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 2:30:43

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: prot warrr
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 15:07:50 
- název postavy: Laak
- Lvl: 70
- class: Warrior
-armory:http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php?searchType=profile&character=Laak&realm=Insomnia
- preQuesty: Full
- profese + skill: BS (366), mining (375)
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Koupená postava, zkušenosti s touto classou mám asi rok s all spec. ale vždy mě nejvíc bavilo tankovat což byl i důvod koupě.
- předchozí guildy: Hellhunters (důvod leavnutí byl prodej postavy)
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Wow hraji s přestávkami už asi 2 roky pvp i pve. Taktiky znám po felmu jako meelko co se týče tankování tak jen po Kalce.
- něco o sobě: Zde napsat něco krátkého o sobě: Jsem 17 letej klučina a studuji programování CNC, moje záliby jsou samozřejmě wow :lol: , fitko a box.
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: Jsem studující člověk, takže jsem k dispozici od 18:00, a nedělá mi problém raidovat třeba do 2 do rána. Jsem jen omezenej internátem ale to nedělá vědšinou problémy.

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: prot warrr
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 15:11:33 
laak píše:
- název postavy: Laak
- Lvl: 70
- class: Warrior
-armory:http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php?searchType=profile&character=Laak&realm=Insomnia
- preQuesty: Full
- profese + skill: BS (366), mining (375)
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Koupená postava, zkušenosti s touto classou mám asi rok s all spec. ale vždy mě nejvíc bavilo tankovat což byl i důvod koupě.
- předchozí guildy: Hellhunters (důvod leavnutí byl prodej postavy)
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Wow hraji s přestávkami už asi 2 roky pvp i pve. Taktiky znám po felmu jako meelko co se týče tankování tak jen po Kalce.
- něco o sobě: Zde napsat něco krátkého o sobě: Jsem 17 letej klučina a studuji programování CNC, moje záliby jsou samozřejmě wow :lol: , fitko a box.
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: Jsem studující člověk, takže jsem k dispozici od 18:00, a nedělá mi problém raidovat třeba do 2 do rána. Jsem jen omezenej internátem ale to nedělá vědšinou problémy.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 15:22:50 

bud tak laskav a napis puvodni nick postavy, nemuzu si ho ted vybavit. diky (ackoliv se vsadim ze je to davinci)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 15:27:50 
ano přesně tak a překvapuje mě, že ho tu zná tolik lidí :O

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 15:35:05 

mel totiz vynikajici povest, tak doufam ze je to skutecne novy majitel, pokud ano, tak bych byl asi na zkousku PRO, protoze aktivniho maina prot wara ted snad ani nemame a uvidime jak ti to pujde

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 15:52:12 

PROTI
a nebo víš co .. kicknout se dá vždycky.. ale doučít se co a jak, shlédnout taktiky a zvládat warra na swp jasný ..NA ZKOUŠKU PRO

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 20:26:42 
Administrátor

Jsem pro, za předpokladu, že se budeš doopravdy snažit a dohledáš si taktiky :) případně se na ně někoho zeptáš (třeba mě)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 20:40:09 
taktiky by byl už nejmenší problém podle mě na ty už koukám na netu, pokud nepoužíváte ovšem jinou :D chtěl sem se podívat na váš web právě a zjistit si je ale t6 instance vám tam chybí i SWP

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 25. zář 2013 6:42:41 

PRO

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 25. zář 2013 10:00:27 

PRO

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC