Zdravím vas

Nez prejdu k samotne prihlasce, bude nutno vysvetlit par vecí. Hned na zacatek,nejsem Betkaa co si k vam podaval pred par dny prihlasku, prestal hrat a dal mi postavy,jsem jeho kamarad, jsme temer sousedi

Hodili jsme mensí rec, po rozpadu IS si podal prihlasky ve ksem guildach, me o kazde z nich neco rekl a vy se mi zamlovuate nejvíc, jestli nekecal tak ste asi nejvíc fajn guilda ktera v soucasne dobe chodí SWP. Do Renovatio se me nechtelo ne kvuli lidem ale hlave kvuli tomu ze nejedou prej na DKP, DKP je jedinny system s kterym jsem se kdy setkal a ja kdyz se ucím neco noveho, no rekneme ze to obyvakle nedopada dobre

,ale to jsem odbocil.A Inception ? nikdy jsem u nich nebyl ale prry se k lidem nechovaní prilis privetive. Betkaa (Honza 15 let) prestal hrat WoWko, chce víc casu na skolu,tak mi dal postavy- Betkuu(fire mag 70) Mokazralla(70lvl shaman ele) i Dantheho(65 paladin). Dale povídal ze doslo k nakemu omylu u vas a proto jste ho vykopli, pry neco s GB, co se stalo nevim,ale jestli budete chit po me njaky goldy jako uhradu,neni problem. Tetka bych rad pristoupil k samotne prihlasce.
Ja se jmenuju téz Honza (ano shoda jmen, nahoda). Je mi 13 let.
- Lvl: 70
- class: Mage
- Armory:
- preQuesty: Full
- profese + skill: Tail full ench 365 (vím od minuleho majitele)
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Jak jste k postavě přišli a jak za ní dovedete hrát: Tenhle char vím 100% ze tradnul za warra,ja za maga hral tak pred rokem,ale to jsem jen expil chvilku takze sveho maga jsem nikdy neudelal,ale kdyz on s magem zacínal byl jsem u nej dost casto a zkousel to za nej takze myslímze t4 t5 mam jaks takz projiti,ale t6 jsem za betkuu sem ja sam myslím 2x a taktiky jsem si nedavno cetl. Se SWP si nejsem uplne jist ale po Bruttala jsem to taky zkusel a newipnul jsem to, vím co delat, dal mam taktiky protcene ale to jsm se jen dival takze me klidne na první raidy nechte chodit jen první 2 bosse.
- předchozí guildy: Guildy, ve kterých jste dříve působili a proč jste odešli: postava byla v IS.
- alti 70 lvl: Mokazrall
- něco o sobě: Zde napsat něco krátkého o sobě: No tak strucne,s honzem jsme kamradi,hodíme spolu na pingpong, florball obcas i behat. Jak sem uz rikal je mi 13( ano na wow je to celkem malo,ale hraval jsem drív a nikdo nepoznal ze nehraje pravy majitel

,ale je to dyl) Chodím do osmicky na zakladku. Bydlím na vesnici v okrese Brno venkov.
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: Na zakladce zatím mam celkem dost casu takze na raidy bych mohl chodit od 17:00 tak do 22:30,ale to je jen orientacne. V Utery a patek mam od sesti do sedmi florec, takze budu moct objevit az tak o pul 8.
S tym prehozem postav je to slozitejsí, s mejma zkusenostamama taky, klidne s nekym zajdu na TSko a muze me vyzpovídat. ( Honza ma rozbitej konekt v komplu,v tom vam nekecal takze on nemohl mluvit ja mam temer novy komp. takze by s tímhle nemeli byt zadne problemy.)
Zatím nemam nainstalovane WoW,takze ingame budu moct byt az zejtra.