- název postavy: Hovnipuchh
- Lvl: 70
- class: Mage
- Věk, jméno: 27
- Armory:
http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia- preQuesty: Full
- profese + skill: Enchanting, Tailoring
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: vyexpená postava, nějakých 7 let na mystiqu, vždy to byl main
- předchozí guildy: Automatizovaní dobrmani, Bídníci, Amoeba, Faihless, Invictus Scortum (ve všech jsem byl až do konce - 90% eq mám z Dobrmanů)
- alti 70 lvl: t6 resto druid, t6 resto saman, t6 balance druid, low t6 assa rogue, low t6 holy paladin, t5 mage, t5 ele sham, t5/low t6 protect warr
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): nějakých 7 let na mystiqu, 90% pve, nesundán KJ, M'uru za maga, resto druida a resto shamana
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: no ve skutečnosti už ani tak moc času nemám. Chopper mě před měsícem lákal, že to chcete rozjet po prázdninách a úmyslně jsem na to pozapomněl. Předpokládám, že raidujete klasika mystiq - neděle až čtvrtek, což jsou dny, po kterých jdu do práce a ideál mám 18:00 - 21:30. Víc než do deseti to kvůli povaze své profese nezvládám. Často dávám hospodě přednost před počítačem, takže u něj travím obvykle neděli a dva všední dny. Viděl jsem online, že mágy aktivní stejně dva máte, takže jsem chtěl jen pomoct, pokud by nějaký chyběl a já byl zrovna online. Dkp (nebo co máte za systém) stějně nevedu / nepotřebuju, jelikož nechávám vždy vše guildám, ve kterých jsem, beru item až když ho nikdo nechce (poslední, co jsem bidoval byla guldanka proti Extractionovi asi před 4mi lety)
- něco o sobě: bydlím ve Zlíně, chlastám po celé republice, sleduju tenis a snooker když je čas, poslouchám nekvalitní hudbu a mám rád zápach výkalů