Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je čtv 03. črc 2025 18:12:07

Všechny časy jsou v UTC

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: furry /arms warior +alty
PříspěvekNapsal: ned 10. bře 2013 14:20:27 
- název postavy:Impuls
- váš lvl:70
- class:warior
- Armory:http://armory.mystiq.org/insomnia/index.php?searchType=profile&character=Impuls&realm=Insomnia
- na armse mam apolyon z KJ
- PreQuesty:All
- profese + skill:BS 375 eng 375
- Koupená/Vyexpená Postava a zkušenosti za danou Postavu:vymenena za ineho wara :D 55lvl doexpena presiel som si skoro vsetkych bossov na TBC par preTBC mi chyba :D
- Předchozí Guildy:bol som v Loot Or WIpe da sa povedat od zaciatku ako sa spojili 2 gildy az do teraz kde to vyzera uz len na par dni kedy sa to rozpusti :(
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): wow hram asi 4-5 rokov na mystiqu 4 urcite :D bol som skoro na vetkych bossov na TBC par preTbc my chyba ale od t4po KJ by nemal byt problem :D

-Alty hodim sem len armory vsetky postavy maju all preq:

1:http://armory.mystiq.org/insomnia/index.php?searchType=profile&character=Impulsz&realm=Insomnia
+je tam zle armory roguna ma 2x azi :D

2:http://armory.mystiq.org/insomnia/index.php?searchType=profile&character=Armany&realm=Insomnia

3:http://armory.mystiq.org/insomnia/index.php?searchType=profile&character=Movies&realm=Insomnia

4:http://armory.mystiq.org/insomnia/index.php?searchType=profile&character=Impulz&realm=Insomnia
druida by som rad nechal v LOW ako spomienku na ten dlhy cas co som tam stravil

- Něco o sobě: volam sa Martin mam 30r trosku viac na wowo ale vo uz :lol: pracujem v Puchove v Continentale a byvam z priatelkou uz 7 rokov v jedne dedinke za Puchovom
Do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: mozem do kedy bude treba len 1 tyzden do mesiaca mam poobednu to nelognem skor ako o 23h ale inac som tu skoro stale a rad spoznam novych ludi a pomozem pri progresu

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: furry /arms warior +alty
PříspěvekNapsal: pon 11. bře 2013 9:21:17 

Ahoj, podle mně máme melee grupu stabilní a dobře složenou, takže si nemyslim že by ses za nějaké melee na raid dostal. Pokud bys tam našel nějakýho Resto Druida u sebe dalo by se o tom uvažovat :lol: . Jinak si myslím, že se k nám nedostaneš :/. Za mě zatim Neutral.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 15. dub 2013 22:43:08 

Ahoj, za mne ANO. I když melle parta bývá kompletní, někdy se nesejde. Taky náš warr tank občas stagnuje, takže bys mohl, pokud máš ekvip, tanknout podle mne občas Brutalla a jiné mrchy.

No a je Ti přes třicet, což mně a hnidě Hanzovi taky, takže u mne funguje i jakási stařecká solidarita :)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. dub 2013 9:54:44 

Meele sice je stabilní, ale zas občas není žádnej war, občas chybí enháč a myslím že ty by jsi neměl problém lognout něco co chybí. Ja bych byl asi PRO

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. dub 2013 11:37:52 
Čauko :) je pravda že se to nekdy blbe sejde ale když se to naopak sejde dobře budes tam jakoby navíc protože mele grupa bývá stabilní za me NEUTRAL necht rozhodne většina podle uvážení :) Schopný člověk se vždycky hodí + když je to mlíčko ktere potrebujeme k progresu murua a aktivně by chodilo, ale my musíme ted brat i v potaz aby nebylo ""ukřivděno hráčum kteří jsou u nas už dlouho a ted se třeba nemohly dostavit na raidy:D :)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. dub 2013 11:47:49 
Administrátor

Nechci vám kazit náladu, ale tahle přihláška je měsíc stará a Impuls šel mezitím do jiné guildy (Renovatio).. Nicméně kdyby chtěl jít třeba k nám, tak já bych byl taky pro, lepší víc lidí, než míň, warrů zrovna moc nemáme

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. dub 2013 12:54:39 

Kurva Rajty:D

...no já jem to tu objevil včera v noci v postapokalyptickým konopným opojení a dalo mi takovou práci udělat souvislou větu!!

...tak uvidíme:)

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC