Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je čtv 03. črc 2025 19:27:34

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přihláška
PříspěvekNapsal: ned 13. říj 2013 19:15:00 

Zdravím

- název postavy: Naglfar
- Lvl: 70
- class: Warrior
- Věk, jméno: 19, Martin
- Armory: omlouvám se, ale nějak se mi nechtěj zobrazovat armory. Main spec mam T6 (7 top itemu) furry, protection off spec mam T5 (ale nedavno jsem se vratil k wowku po roce a od te doby jsem ještě netankoval, raději bych vám valil dps). Pokud to bude nutné, ukážu se Vám ingame.
- preQuesty: Full
- profese + skill: BS(375), ENG (375)
- vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: kromě arms pve specu znám vše ohledně warra - mam top rotaci/zkušenosti za furry a tankování taky dávám.
- předchozí guildy: Inception - nejspíš leavnu z důvodu neschopnosti složit způsobilý raid. Dost neaktivních lidí a když už se raid složí, obsahuje odpad, jako BM hunteři s 800 dps - což byl důvod neuspěšneho progresu KJ.
- alti: Madawc - 70 lvl - T4 lock (chcete ho někdo vyměnit za zelenku? np), jinak expim priesta - Belphegor - 60lvl.
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): wow hraju od té doby, co se TBC začal hrat na freečkach, rok jsem pařil wotlk a dva-tři roky dohromady jsem nepařil vubec. Takže ve vysledku jen pár let. Duležitý je, že znám všechny taktiky až po KJ.
- něco o sobě: Jsem typ člověka, co má rád max výkon. Wow příklad - rád se vidím na top místech v dps meteru atd. - což si myslim, že je pro raid velký přínos.
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: Do 1-2 ráno by to neměl být problém a o víkendu můžu fungovat třeba do svítání, pokud nepujdu na pivo. Nicméně ke konci roku nastoupim do nového zaměstnání, kde budu pracovat na směny.

Díky, mějte se...

Naglfar

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Přihláška
PříspěvekNapsal: ned 13. říj 2013 19:30:39 

určite PRO

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 14. říj 2013 13:16:36 
Administrátor

PRO

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 14. říj 2013 16:46:41 
EQ hunter

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 14. říj 2013 17:24:24 
hm člověk, který píše že jsme odpad zajímavé přišel jsi k nám v t5 nabral EQ a utekl, oukej GL, hlavně nezapomeň zmínit, že jsi nikdy nepřežil ani první minutu na KJ a řval jsi že ti někdo stojí na místě, a jinak ohledně toho DPS byl jsi vůbec někdy v první 10?

ale tak třeba si tě FF srovnaj :D :D :D :D :D

jo btw čísla nejsou všechno když ti chybí mozek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 14. říj 2013 17:32:45 

lidi sorry že tu spamuju, i když už nehraju.. ale co si pamatuju Naglfara už z dob, co hrál se Shelinou arenky a pak přestoupil na pve, tak jednoduše EQhunter.. chodí po guildách a jediné co chce, je apolyon a topka po KJ.. proto v Inception nevydžel .. nedávají KJ a to je jeho důvod.. na co být v guildě kde mu apollyon nepadne.. nevím jak to je teď s warry v guildě, ale toho člověka nebrat

edit : nevím jestli Inception Kj už zase dali nebo ne, kdyžtak sorry, nejsem v obraze už

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 14. říj 2013 19:45:01 

hele jen tak mimochodem, moc nefandim kdyz nekdo pise na forum s nickem unknow nebo navstevnik, kua kdyz nekoho pomlouvam tak se pod to aspon podepisu, jinak to nema vubec zadnou vahu. ale kdyz to tvrdi i chopr tak na tom asi prece jen neco bude..

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 14. říj 2013 19:59:24 
[quote="Chopper"]lidi sorry že tu spamuju, i když už nehraju.. ale co si pamatuju Naglfara už z dob, co hrál se Shelinou arenky a pak přestoupil na pve, tak jednoduše EQhunter.. chodí po guildách a jediné co chce, je apolyon a topka po KJ.. proto v Inception nevydžel .. nedávají KJ a to je jeho důvod.. na co být v guildě kde mu apollyon nepadne.. nevím jak to je teď s warry v guildě, ale toho člověka nebrat

- jednoduše EQ hunter potom co jsem přešel z pvp? myslíš, že bych šel progresovat všechny raid instance od T5 nahoru (HH doba - před rokem, v HH jsem byl oblibeny a přestal jsem hrát, až pak jsem se dostal do INC - tak jaké chození po guildách a leavovani?) a SWP, abych nakonec získal po roce apolyon a šel grindit arenky jak king? dobře trapné, už dávno bych měl S4 sword. Arms pve warra jsem nikdy nehrál, ani nechci a klidně odpřisahnu, že apolyon bidovat do mainu nikdy nebudu. V inception jsem vydržel, jen jsem byl znepokojen přístupem tamnějších lidí, podobně jako vedení, jen jsem si o dřív než oni řekl, že je lepší začít jinde.

- co se týká toho unknown přispěvku, tak je to jen pomluva od vedení INC. Nesnašej a potíraj každého, kdo jim leavne/plánuje leavnout guildu (jako třeba Kuznice a Awkanze dobře stírali na TS po leavnutí a teď je Kuznic opět z5 - pokrytci). Narážky na moje dps jako pomsta za tu větu o BM hunterech - dobře vědí, že jsem točil 17K - já se viděl pořád na nějakem 7. místě (už vidim jak sem někdo postne recount z matky, kde jsem v pulce umřel, nebo z Felmisty, kdy melee dmguje polovinu času atp.) - zkrátka co se týká dps, jsem ochoten si před publikem stoupnout k panákovi a ukázat, co točím. Ohledně EQ huntu - do INC mě vzali s T5 eq, takže jsem měl možnost si hned vzit T6 tokeny, ktere už nikdo do mainu nechtěl a tim to končí. Nevzal jsem nic hodnotneho, na SWP ring, shield ani kalhoty jsem neměl dkp - takže jsou to jen prázdné řeči.

Vzkaz pro FF: nerad bych, aby se z toho stalo nejdiskutovanější příhláška na fóru, což byla příčina Awkanzova neuspěchu. Po tom všem, co jste mohli o mě číst budete mít jistě pochybnosti, ať už to obhájim jakkoliv. Takže navrhuju nějakej objasnující pokec na TS + případně nějake to ověření dps točky... v případě domluvi a přijetí jsem ochoten raidovat pod přísnějšími pravidli, jako měsíc nebrat itemy atp., abych dokázal, co umím a hlavně, že raiduji pro zábavu, né pro nějaký eq hunt a leave - kicknout byste mě mohli stejně vždy, že.

Díky za Váš čas

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 14. říj 2013 20:01:21 

Sakra, omylem jsem to postnul jako nepřihlášeny uživatel. Pardon, předešlí příspěvek je ode mne :-)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 14. říj 2013 21:54:22 

hele ja se pozastavim jen nad jednou veci. proc si myslis ze by melee dps meli na felme tocit pulku casu? ja tam za melee byl hodnekrat, ale sekal jsem si skoro porad, a co se tyka dmg tak za retri jsem byl docela pravidelne kolem 5. mista, stejne tak neni problem aby cement byl 1./2. a zvlast war si tam na kostrach nahoni dmg jak hovado.. to jen tak bokem, kazdej holt ten fight asi vnimame jinak

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC