[quote="Chopper"]lidi sorry že tu spamuju, i když už nehraju.. ale co si pamatuju Naglfara už z dob, co hrál se Shelinou arenky a pak přestoupil na pve, tak jednoduše EQhunter.. chodí po guildách a jediné co chce, je apolyon a topka po KJ.. proto v Inception nevydžel .. nedávají KJ a to je jeho důvod.. na co být v guildě kde mu apollyon nepadne.. nevím jak to je teď s warry v guildě, ale toho člověka nebrat
- jednoduše EQ hunter potom co jsem přešel z pvp? myslíš, že bych šel progresovat všechny raid instance od T5 nahoru (HH doba - před rokem, v HH jsem byl oblibeny a přestal jsem hrát, až pak jsem se dostal do INC - tak jaké chození po guildách a leavovani?) a SWP, abych nakonec získal po roce apolyon a šel grindit arenky jak king? dobře trapné, už dávno bych měl S4 sword. Arms pve warra jsem nikdy nehrál, ani nechci a klidně odpřisahnu, že apolyon bidovat do mainu nikdy nebudu. V inception jsem vydržel, jen jsem byl znepokojen přístupem tamnějších lidí, podobně jako vedení, jen jsem si o dřív než oni řekl, že je lepší začít jinde.
- co se týká toho unknown přispěvku, tak je to jen pomluva od vedení INC. Nesnašej a potíraj každého, kdo jim leavne/plánuje leavnout guildu (jako třeba Kuznice a Awkanze dobře stírali na TS po leavnutí a teď je Kuznic opět z5 - pokrytci). Narážky na moje dps jako pomsta za tu větu o BM hunterech - dobře vědí, že jsem točil 17K - já se viděl pořád na nějakem 7. místě (už vidim jak sem někdo postne recount z matky, kde jsem v pulce umřel, nebo z Felmisty, kdy melee dmguje polovinu času atp.) - zkrátka co se týká dps, jsem ochoten si před publikem stoupnout k panákovi a ukázat, co točím. Ohledně EQ huntu - do INC mě vzali s T5 eq, takže jsem měl možnost si hned vzit T6 tokeny, ktere už nikdo do mainu nechtěl a tim to končí. Nevzal jsem nic hodnotneho, na SWP ring, shield ani kalhoty jsem neměl dkp - takže jsou to jen prázdné řeči.
Vzkaz pro FF: nerad bych, aby se z toho stalo nejdiskutovanější příhláška na fóru, což byla příčina Awkanzova neuspěchu. Po tom všem, co jste mohli o mě číst budete mít jistě pochybnosti, ať už to obhájim jakkoliv. Takže navrhuju nějakej objasnující pokec na TS + případně nějake to ověření dps točky... v případě domluvi a přijetí jsem ochoten raidovat pod přísnějšími pravidli, jako měsíc nebrat itemy atp., abych dokázal, co umím a hlavně, že raiduji pro zábavu, né pro nějaký eq hunt a leave - kicknout byste mě mohli stejně vždy, že.
Díky za Váš čas
|