Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 10:36:25

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ele Shaman Tjadyda
PříspěvekNapsal: pon 02. pro 2013 18:55:51 
1. Věk: řekněme že víc než dost...
2. Nick postavy: Tjadyda
3. Class: Shaman main ELE off HEAL off off CEMENT
4. Level postavy: 70
5. Profese + skill: JWC 375 Eng ( goblin ) 375
6. Odkaz na armory: Odkaz
7. PreQ: Všechny
8. Jaké máte zkušenosti s raidy: poměrně dobré...
9. Vaše zkušenosti s postavou: hrají dlouho a rád. Zkušenosti se všemi bych označil jako dostatečné za vsechny specky.
10. V jaké guildě jste byli,nebo jste a proč chcete odejít, nebo jste odešli: mnoho a z žádne jsem nebyl vyhoštěn. Poslední Renovatio a důvod je stejný jako byl u Braves... přestávají se skládat raidy a já bych ještě rád chodil na tomto servru, na jiný se nechystám.
11. Proč chcete právě k nám: zatím fungujete ;)
12. Jaké další postavy vlastníte: Odkaz ( main HEAL off TANK/DPS i SOVA ) a take Odkaz i Odkaz ( SH i COH )

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Ele Shaman Tjadyda
PříspěvekNapsal: pon 02. pro 2013 19:28:34 

PROTI

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 02. pro 2013 19:29:19 

sorry Proti ... moc lidi

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 02. pro 2013 19:29:40 

PRO

už jen za zkušenosti z braves

Když umře tank, je to chyba healu... Když umře heal, je to chyba tanka...
ALE KDYŽ UMŘE DPS! JE TO SEAL OF BLOOD!!!

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 02. pro 2013 19:32:02 

jsem překvapenej, že ty hraješ toho svítyxe, byli jsme spolu teď HC a bylo to supr, kaŽdopádně bohužel spíš PROTI, máme guildu přeplněnou

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 02. pro 2013 21:13:41 

Za chvíli to bude tak, že tu budem asi jediná fungující guilda a budem mít celou hordu u nás v guildě :)... každopádně k tomu ještě nedochází a jsme fakt narvaný lidma, i když zkušenosti máš dobrý stejně ti musim dát bohužel Proti.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 02. pro 2013 23:01:59 
Administrátor

Mě se to moc nelíbí teda.. My tu máme vlastní šablonu přihlášky a tak nepotřebujem, abys nám tu pouze zkopíroval svojí přihlášku do Inception (http://inception.9e.cz/viewtopic.php?f=9&t=484), ve které ses ostatně moc nepředvedl.
Možná jsem staromódní, ale mě zajímá, kolik je komu let, jak se jmenuje a co např. dělá ve svém volném čase. Ono to o člověku leccos vypoví.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 03. pro 2013 10:37:34 
Rajty píše:
Mě se to moc nelíbí teda.. My tu máme vlastní šablonu přihlášky a tak nepotřebujem, abys nám tu pouze zkopíroval svojí přihlášku do Inception (http://inception.9e.cz/viewtopic.php?f=9&t=484), ve které ses ostatně moc nepředvedl.
Možná jsem staromódní, ale mě zajímá, kolik je komu let, jak se jmenuje a co např. dělá ve svém volném čase. Ono to o člověku leccos vypoví.

Prihlaska neni primo zkopirovana, je malicko poupravena, ale ano je to temer ta sama co jsem daval pred casem do Inceptionu.
Nevim co by si rad vedel... chtel by si napriklad i velikost bot a konfekcni velikost? Uvedomujes si ze je to pouze hra u ktere se clovek chce pouze bavit a odreagovat? Tak ji aspon vnimam ja. Muj vek a jmeno ti nic nereknou a stejne jako vse co je na internetu si to mohu, jako nekteri, vycucat z prstu.

Dekuji za shlednu a komentare k moji prihlasce, diky Akku za jedno pro, jak je videt, mate zrejme preplneno a prijeti neni mozne.

preji dobre pripojeni a peknej loot.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 03. pro 2013 11:06:03 

Jenom na doplnění, ty nějaké osobní informace nemají vůbec nic společného s tím, že nás to strašně zajímá, ale přihláška má udělat nějaký dojem, vypovídá něco o tobě , je to sice jenom hra, ale když už mám hrát s někým, tak bych rád aby to nebyl člověk na úrovni 5tiletého děcka. To, že si dáš na přihlášce záležet napovídá i o tom, že máš skutečně zájem a povím ti, že to jestli tě vezmou někam nebo ne z 50% záleží od přihlášky. Můj názor na přijetí už sem asi psát ani nemusím.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 03. pro 2013 12:10:13 

no, uplne k prasknuti preplneno nemame, ale to fakt nebyl duvod proc jsem ja osobne daval proti, ovsem jak pises, prijeti neni mozne.. takze zdarec a GL jinde kde na tohle budou zvedavi

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC