Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je čtv 03. črc 2025 15:25:18

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přihláška Pot wara
PříspěvekNapsal: stř 18. pro 2013 8:22:08 
Přeji příjemný advent a svátky vánoční, rád bych se přidal do vašich řad s Prot wariorem nick Míla (nebudem nic předstírat je to koupená postava jako náhrada za mého orca wara co mi skoncil na wotlku)
Je mi již 23 let a jmenuji se Zdeněk
Armory wariora http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php?searchType=profile&character=M%C3%ADla&realm=Insomnia (omlouvam se ale pravděpodobně tam je uložen takovej vsehosmes furry eq )
Preq mam vsechny, naskiloval jsem si zde ENG + BS full
Důvodem proč odcházím z bídníků je konec této gildy na insomnii a hlavním důvodem proč chci k Vám je především možnost raidovat, přemoci konečne KJ,
a projít si zase naký ten raid i jen tak pro zábavu v přátelském kolektivu.

Altu mam mnoho vše levl 70

Alti s full preq a nejakym tim slusnym eq mnou expeni a naequipovani jsou :

Baky (Holy neco t6+t5, retri neco malo z craftu t6 t5 a prot t5 a jedna t6)- projity swp po twinsky
http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php?searchType=profile&character=Baky&realm=Insomnia
Milias (t5t6 resto rare balance t5 feral dps t5/t6 tank ) - Projity až po muru
http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php?searchType=profile&character=Milias&realm=Insomnia
aramis (t5 t6 původne arcane ted presockovanej fier mage - za maga umim tak tankovat koncil a eq neni vyladený )
http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php?searchType=profile&character=Aramis&realm=Insomnia

koupeny alti (jen na farmu a pobavení hrat za to neumim )

Karrigan - roguna t6 craft combat puvodni majtel doplni urcite :) farmář http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php?searchType=profile&character=Karrigan&realm=Insomnia
fajfka - hunter neco t6 surv - farmář
Alti bez preq
Stínovlas , krogu , miila

Zkušenosti mám po muru hlavně za heala, za tanka po twinsky poněvadž jsem měl trochu finanční krizi.
Radovací čas se u mě řídí podle toho zda mám noční či nikoliv ale jinak o volne a když mam ranní to je cca od 18:45 - 5:00 sem spíše noční tvor a dny kdy mohu raidovat se mi díky cyklu 4 dny prace 4 volno stale posouvají.
No a na závěr po té kopě odkazů něco o mě:
Jmenuji se Zdeněk, je mi 23let a pocházím z Jablonce. Pracuji jako manipulant ve výrobě, sem střelenej pohodář, co se snaží nezkazit srandu ikdyž mám své mantinely. Komunikuju většinou slušně nekdy tedy slovosled neandrtalce pokud mam po noční, ale po dobrém zápase ve florbalu nebo posezením s přáteli se to spraví :)
Ještě abych uved veci na pravou míru a nepranýřovali jste mě za to tak přihláška u renovatio je neco jako velka bomba v mý hlavě mílias a míla je jedna tatáž osoba a to já, zde to myslím smrtelně vážně a píšu zde holou pravdu .
Děkuji uctivě za přečtení a vážím si vaší reakce at už Pro či Proti

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Přihláška Pot wara
PříspěvekNapsal: stř 18. pro 2013 9:35:07 

Zdravim, já budu muset dát Proti a to z důvodu, z kterého nepřijímáme ostatní a to je ten, že jsme už teď přeplnění... Je možné, že po svátcích a Novém roce se situace změní a my otevřeme nábor, ale bohužel v tuhle dobu končících guild a řekněme si narovinu upadajícího serveru máme fakt full stav, protože jsme už dost odpadlíků nabrali :D. Takže asi tak :).

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 18. pro 2013 12:37:52 

koukam ze mas porad moji rogunku :) , no hele bohuzel musim dat ZATIM, taky proti, protoze je fakt ze je nas docela hodne, samozrejme jak psal teplak, po svatkach to muze vypadat uplne jinak a pak budeme radi kdyz o nas budes mit jeste zajem, ale momentalne fakt prihlaska nema asi smysl. Takze kdyztak zkus vydrzet po tom novym roce, zatim cest

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 18. pro 2013 15:02:38 
Administrátor

Ahoj, prihlaska je pekna, ale jak uz psali kluci, v tuto chvili zatim neplanujeme nabirat a pockame, jak se tu sejdeme po novem roce. Tudiz bych to nechal otevreny a vratil bych se k tomu potom. Akorat jeste musim dodat, ze tanka nejspis fakt potrebovat nebudeme, protoze jednoho prot warra mame a i kdyby nebyl, tak to chodime na druidy :) Tudiz popremyslej, jestli bys chtel hrat za neco jinyho (i kdyz v tuhle chvili nevim, co se bude hodit vic), nebo jestli to je pro tebe neprekonatelna prekazka. Zatim ahoj a vesele Vanoce

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 18. pro 2013 17:59:16 
jit za neco jinyho v tom problem nevidim na altech mam hromadu off specek se slusnym eq a situaci plne chápu pakliže by se neco po vánocích změnilo tak mi sem napište nebo me napiste ve hře. Dekuji s pozdravem milias

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 19. pro 2013 19:05:24 

Je suks!

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 06. led 2014 22:01:19 

no je po vanocich, takze bych to mozna zas pomalu otevrel. nevim zda mas jeste zajem o nas, ale aspon za sebe bych to videl nejspis na balance ze by se vlezl..
edit: kurna az ted ctu ze tam mas zrovna nejaky low eq, tak uvidime :)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 07. led 2014 9:57:58 

Zdravim,
Vzhledem ke krasne ucasti lidi na ostatnich raidech krome swp bych byl pro prijeti. pokud mas tedy jeste zajem.
Main postavu bychom asi doladili pozdeji.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 07. led 2014 10:33:28 

Co jsem se tak díval na mága tak hrůza, enchy, repky atd.. jiné postavy taky žádná sláva je to takové nemastné neslané, žádná ta postava není taková že by jsme ji fakt potřebovali a že by nám nějak pomohla, pokud by ti nevadilo chodit za cokoliv, tak jako člověk na doplnění raidu když něco bude chybět, proč ne. Za mě máš neutrál

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 08. led 2014 16:14:53 
Administrátor

Pokud hrajes a mas porad zajem, tak napis neco sem nebo ve hre, at vubec vime, jestli to mame dal resit :)

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC