|
Postava: Raphaela, 70lvl holy priestArmory: http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php?searchType=profile&character=Raphaela&realm=InsomniaProfese: Enchanting/Tailoring 375Koupená/vyexpená postava a zkušenosti: Všechny postavy jsou koupené, ale obě classy ovládám a mám za ně odchozené téměř všechny instance. Priest má také velmi slušný equip na shadow, předem ale přiznávám, že s touhle speckou moc zkušeností nemám.Předchozí guilda: Inception. V guildě se mi líbí, je tu příjemný kolektiv a pohodové raidy, ale mají přebytek priestů a naopak nedostatek ele šamanů, takže se za healera vůbec nedostanu. Obdobím noliferství a equiphunterství a tak dále už jsem si prošla, takže mi nevadí, když se do raidu občas nedostanu a equip je mi už vůbec ukradený, ale ráda bych si aspoň někdy zašla raid za priesta a to mi bohužel Inception neumožní.Proč chcete jít k nám: Vypadáte jako slušná aktivní guilda.Alti: Mám dva šamany, ele a enha, s equipem do SWP.Do kolika můžete raidovat: NeomezeněNěco o sobě: Jsem v druháku na vysoké, občas zajdu na badminton, nebo se povaluju u wowka.. Nic zajímavého mě nenapadá 
|
|