Ahoj borci.
Nedávno (říjen) jsem si u Vás podával neúspěšnou přihlášku a zkouším to tzv. znova.
Nyní jsem to probíral s Kvedlačkou ve hře, zda-li mám vůbec šanci na přijetí, když jsem Vám nedávno sem psal? Řekl, ať to zkusím a situace se má takto:
"
Nejspíše již toto ID budete jediná guilda u hordy, co bude chodit SWP. Incept totiž většina přešla na Cata a bohužel už i vedení tam hraje a na raidy sotva loguje. Tím pádem se stává, že se zázrakem sejdeme jednou za týden a FC už nedáme.".
Dost Vás mě zná a prosím nesuďte mojí přihlášku okamžitou a krátkou odpovědí. Pokud se Vám něco nezamlouvá, tak to klidně prosím rozepište, nebo můžeme pokecat na TS. Já si s tou přihláškou dávám záležet, tak prosím hned nedávejte proti, jen kvůli tomu, že je to Číža.
TBC je pro mě srdcovka a nechce se mi přecházet jinam, nebo na jiný datadisk. Prostě tady mám už roky vymazlené postavy a nerad bych, aby upadly v zapomnění. Tímto klíďo budu počítat pouze s ALT raidama, kvůli kapacitám atd.
- název postavy: Kyllien- class: MM Hunter (tlustej tauren)
- věk, jméno: 26, Michal
- Armory: http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia- prequesty: full
- profese + skill: full eng/herb, na altech full ench/jwc
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Postavu jsem získal před cca dvěma lety a eq jsem si poctivě vystřílel
- předchozí guildy a proč jste odešli: Poslední Ince (nyní rozklad, protože hráči i vedení přechází na Cata), první guilda, co mě přivedla do světa PVE a SWP jsou ISka
- proč chcete jít k nám: Je to prosté, chuť ještě raidovat a umím se přizpůsobit. Mám ještě další postavy, za které umím, tak snad bych případně nebyl jelito.
- alti 70 lvl: Ciza (paladin - skoro top heal eq, swp/t6 ret3 a taky t6 tank, ale Brutalluse bych se bál

),
Whitestorm (t6 lock)
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Většina mě znáte, tak taktiky vím, podívat taky umím, ale i poslouchat. Měl jsem párkrát i tu čest skládat ww raidy, takže i jako RL jsem si užil ty nervy z neznalostí taktik a failů.
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-čt 19.00-22.00+?): Pokud budu doma, tak není problém, víkendy jsem někdy pryč, ale to bych včas dal případně vědět.
- něco o sobě:Jsem vystudovanej kluk, co bydlí v Praze a díky vejšce jsem i wowkař. Kdybych já nešel na ty studia, tak bych Vám tu nepsal takový story. Jinak tedy můžu nabídnout zodpovědný přístup, aktivitu a snad i trochu skill. Je mi jedno, co mi případně udělíte za miana. Nejraději bych huntu, ale pokud potřebujeme palu (heal/dps), nebo locka --> tak se bránit nebudu.
Příjmout lávku umím a případně, jak jsem psal i výše, tak ALT raid.
Pokud jste to poctivě dočetli, až sem, tak děkuji za trpělivost a budu čekat na resumé.Číža