Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je čtv 03. črc 2025 18:12:27

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nabízím své služby
PříspěvekNapsal: pát 24. led 2014 16:29:30 
Nick: Tekumseh
Class: Hunter - vzdy survival
Rasa: Tauren
Odkaz na armory: http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia
Gilda: Inception
Zkusenosti s WoW: wowko hraju cca 7 let, jenom hordu, zatim jenom na Insomnii. PvE hraju poslednich 5 let, z toho 3 roky DDT - gild fk Illidana, potom 2 roky Inception - gild fk Kil'jaeden. Draka delat umim, momentalne delam hlavniho draka od rijna a myslim, ze dobry(sundavame ho)
Proč chci k vám: Gilda Inception, ve které jsem končí, tak chci dohrát aspoň do konce servru v nějaké gildě, která chodí aktivně SWP.
Neco o me: Je mi 20 let, momentalne ziju jenom mezi posteli lednickou a wowkem, kvuli zdravotnim problemum. Chodim na 90% raidu, mozna i vic. Ziju na jihu Moravy v malym vinarskym mestecku Velke Pavlovice, takze pokud sem nekdo pojedete chlastat, muzeme se potkat ;) .
Dalsi postava: jedina, kterou sem stihal trochu hrat s huntrem - restoration shaman Taurenide, uprimne mslim, ze mi to za nej jde mnohem lip, nez za huntra, ale ten me v posledni dobe bavi trosku vic.
Odkaz na armory na shamana: http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia
Staty shamana se nekomu nemusi libit, ale ja uz sem se naucil ho hrat tak, jak mi to vyhovuje a i prez spatny staty bh a mp5 netecu na manu, pokud mam uchazejiciho shp a v healu byvam bezne prvni, nebo druhy v healu, zalezi ale i na bossovi....
Za maina si udelam co budete chtit, bavi me obe postavy a obe uz ovladam na docela slusne urovni. Rád bych huntra kvůli tomu, že mi do topu chybí jenom Thoridal, ale s tím stejně počítat nemůžu. máte tu svý huntry...
P.S.: omlouvam se za nepsani hacku a carek, ale tablet je nejak nezvlada.

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nabízím své služby
PříspěvekNapsal: pát 24. led 2014 16:59:25 

no ty odkazy na armory se moc nepovedly. jinak za huntra spis proti, za shamana neutral, ted se dobralo hodne lidi

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 24. led 2014 17:11:45 
Tekumseh píše:
Nick: Tekumseh
Class: Hunter - vzdy survival
Rasa: Tauren
Odkaz na armory: http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia
Gilda: Inception
Zkusenosti s WoW: wowko hraju cca 7 let, jenom hordu, zatim jenom na Insomnii. PvE hraju poslednich 5 let, z toho 3 roky DDT - gild fk Illidana, potom 2 roky Inception - gild fk Kil'jaeden. Draka delat umim, momentalne delam hlavniho draka od rijna a myslim, ze dobry(sundavame ho)
Proč chci k vám: Gilda Inception, ve které jsem končí, tak chci dohrát aspoň do konce servru v nějaké gildě, která chodí aktivně SWP.
Neco o me: Je mi 20 let, momentalne ziju jenom mezi posteli lednickou a wowkem, kvuli zdravotnim problemum. Chodim na 90% raidu, mozna i vic. Ziju na jihu Moravy v malym vinarskym mestecku Velke Pavlovice, takze pokud sem nekdo pojedete chlastat, muzeme se potkat ;) .
Dalsi postava: jedina, kterou sem stihal trochu hrat s huntrem - restoration shaman Taurenide, uprimne mslim, ze mi to za nej jde mnohem lip, nez za huntra, ale ten me v posledni dobe bavi trosku vic.
Odkaz na armory na shamana: http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia
Staty shamana se nekomu nemusi libit, ale ja uz sem se naucil ho hrat tak, jak mi to vyhovuje a i prez spatny staty bh a mp5 netecu na manu, pokud mam uchazejiciho shp a v healu byvam bezne prvni, nebo druhy v healu, zalezi ale i na bossovi....
Za maina si udelam co budete chtit, bavi me obe postavy a obe uz ovladam na docela slusne urovni. Rád bych huntra kvůli tomu, že mi do topu chybí jenom Thoridal, ale s tím stejně počítat nemůžu. máte tu svý huntry...
P.S.: omlouvam se za nepsani hacku a carek, ale tablet je nejak nezvlada.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 24. led 2014 17:12:55 
Opraveno. Dík za upozornění.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 24. led 2014 18:02:49 

PRO aktivní člověk se neztratí, ale je možný že si občas posedíš na lavičce.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 24. led 2014 19:19:14 

Myslim si, ze by se mohl resto shaman jeste vejit. (ted se dobralo hodne lidi, tak nevim stoprocentne)
Samozrejme raidy jako BT, Hyjall a nizsi bys mohl jit i s hunterem, pokud by to nejak vyhovovalo raidu.

za me PRO

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 25. led 2014 8:26:24 

PROTI "resto shaman" je teď Andis další není potřeba.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 25. led 2014 13:41:13 

Už jenom kvůli tomo ,že mužeme přijet chlastat :D tak mu dám PRO jinak je mi jedno co bude mít za maina ,ale thoridal stejně nepada .. když padne tak by ho měl dost fenx a jinak at ho pak klidně máš ty je mi to tzv. u prdele kdo dostane další ..

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 25. led 2014 16:11:03 

bere inter :P

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 25. led 2014 16:53:51 

PRO, spíše bych to viděl na toho šamana.

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC