název postavy: Marcellus
- class: shaman (enha)
- věk, jméno: 23, Luboš
- Armory: http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia- prequesty: mám všechny
- profese + skill: LW a skin (obě full)
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: konkrétně tento sham je koupený, ale mám ještě jednoho na hordě, kterého jsem vyexpil. Tudíž se nemusíte obávat, že bych s tím nic neuměl. Každopádně je pravda, že shamana jsem začal hrát až na hordě a pokud bude třeba, rád se čemukoliv přiučím
- předchozí guildy a proč jste odešli: mám za sebou dlouhou historii na našem krásném serveru. Začínal jsem na mystiqu takřka s jeho zrodem. Prošel spoustou guild hlavně u aliance. Jenže jak už tomu tak bývá, všechno krásné jednou končí a lidé, které jsem na ali znal, postupně odcházeli jinam a tak jsem si jednoho krásného dne řekl, že zkusím něco nového, a to hordu...Konkrétní guildy byly např. : GOTC, SOTC, WOA (aliance). Na hordě jsem byl asi jen v Hellhunters, kde jsem byl spokojený. Čas od času zašel raid, když byl čas a chuť. Tím se dostávám asi ke svému největšímu negativu, nebudu vám tu nic nalhávat. Studuji vysokou školu a na wow chodím právě v případě, když se potřebuji odreagovat a je na to zrovna dostatek času. Někdy jsem online často, jindy delší dobu nikoliv. Nechám na vašem uvážení, jestli myslíte, že bych mohl guildě něco přinést, či nikoliv. Hlavní důvody odchodů z guild byl jednoduše ve většině případů jejich rozpad. Jen u WOA mám trochu černé svědomí, kde ode mě očekávali časté raidování, které jsem si myslel, že jim můžu nabídnout, ale to se nepovedlo. V té době jsem úplně ztratil chuť hrát. Dodnes mě to mrzí, protože sám dobře vím, jak nepříjemné je equipovat nováčky, kteří vám pak zamávají a skončí.
- proč chcete jít k nám: chci k vám, protože patříte k nejlepšímu, co ještě tento server může nabídnout. Máte šikovné hráče a z toho, co jsem měl zatím možnost odpozorovat i pohodový kolektiv. Mám u vás člověka, se kterým si hodně rozumím a zažili jsme toho spolu ve hře spoustu (Marn)
- alti 70 lvl: ani radši nejmenovat všechny za tu dobu, co tu člověk hraje :/ Pak by mě to strašilo ve snech, nicméně zkušenosti mám úplně u všech dpsek. Na alianci jsem healoval i tankoval, ale healování už není můj šálek kávy. Co se týče tankování, tak to mě vždy bavilo, ale v současnosti mám na hordě jen palu, který je toho schopný a eq není žádná velká sláva. Další DPS, která vám můžu v případě nutnosti rovněž nabídnout jsou na hordě: lock, mage, war, retri, shp, atd....
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): TBC mám prochozené skrz na skrz. Těžké hodiny progresů už snad definitivně za mnou

Na ali pokořený i KJ, na hordě jsem měl možnost pokořit SWP jen po twinsky. Jinak si nemyslím, že bych měl problémy se zase dostat do taktik. Jen bych potřeboval získat zase takovou jistotu a to hlavně se SWP, protože to už jsem na hordě delší dobu nebyl

Co se týče ostatních outland raidů, tak SSC, TK, Hyjal, BT, Magneta, Grulla už mám za sebou tolikrát, že taktiky bych vám řekl i ze spaní
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-čt 19.00-22.00+?): nechci tu nic slibovat. Z toho už jsem vyrostl, jen vám můžu nabídnout občasnou pomoc v raidech. Na wow bývám hodně o víkendu, ale myslím, že bych dokázal raidovat i v týdnu od 7 snad bez problémů a minimálně do 22 určitě, když zrovna budu k dispozici

Jde o to, abych si k tomu raidování zase našel vztah a oblibu, což se nestane, když to nezkusím. Jen u vás myslím, že by se mi to mohlo znovu podařit.
- něco o sobě: jsem obyčejný kluk...Jak už jsem psal, je mi 23, pocházím z malého města v pardubickém kraji. Čtvrtým rokem studuji ekonomku v Pardubicích. Zájmy v současnosti především plavání, dřív jsem hrával závodně stolní tenis, ale je těžké zůstat u něčeho, do čeho vás od malička nutí. Jinak jsem hodně závislí na fotbalu a hokeji a tenisu, u těchto sportů především pasivně. Jinak teď jsem se čerstvě rozešel s přítelkyní, takže jsem zase volný jako ptáče a mám víc času na všechno
- Vaše oblíbené pivo: dřív jsem míval mlsnou pusu, takže to bývala Plzeň

V této době se spokojím se Staropramenem a začínám zjišťovat, že i Radagast mi chutná