Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je pát 14. bře 2025 20:05:22

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přihláška - Marcellus (enha shaman)
PříspěvekNapsal: pon 27. led 2014 19:18:01 

název postavy: Marcellus
- class: shaman (enha)
- věk, jméno: 23, Luboš
- Armory: http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia
- prequesty: mám všechny
- profese + skill: LW a skin (obě full)
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: konkrétně tento sham je koupený, ale mám ještě jednoho na hordě, kterého jsem vyexpil. Tudíž se nemusíte obávat, že bych s tím nic neuměl. Každopádně je pravda, že shamana jsem začal hrát až na hordě a pokud bude třeba, rád se čemukoliv přiučím ;)
- předchozí guildy a proč jste odešli: mám za sebou dlouhou historii na našem krásném serveru. Začínal jsem na mystiqu takřka s jeho zrodem. Prošel spoustou guild hlavně u aliance. Jenže jak už tomu tak bývá, všechno krásné jednou končí a lidé, které jsem na ali znal, postupně odcházeli jinam a tak jsem si jednoho krásného dne řekl, že zkusím něco nového, a to hordu...Konkrétní guildy byly např. : GOTC, SOTC, WOA (aliance). Na hordě jsem byl asi jen v Hellhunters, kde jsem byl spokojený. Čas od času zašel raid, když byl čas a chuť. Tím se dostávám asi ke svému největšímu negativu, nebudu vám tu nic nalhávat. Studuji vysokou školu a na wow chodím právě v případě, když se potřebuji odreagovat a je na to zrovna dostatek času. Někdy jsem online často, jindy delší dobu nikoliv. Nechám na vašem uvážení, jestli myslíte, že bych mohl guildě něco přinést, či nikoliv. Hlavní důvody odchodů z guild byl jednoduše ve většině případů jejich rozpad. Jen u WOA mám trochu černé svědomí, kde ode mě očekávali časté raidování, které jsem si myslel, že jim můžu nabídnout, ale to se nepovedlo. V té době jsem úplně ztratil chuť hrát. Dodnes mě to mrzí, protože sám dobře vím, jak nepříjemné je equipovat nováčky, kteří vám pak zamávají a skončí.
- proč chcete jít k nám: chci k vám, protože patříte k nejlepšímu, co ještě tento server může nabídnout. Máte šikovné hráče a z toho, co jsem měl zatím možnost odpozorovat i pohodový kolektiv. Mám u vás člověka, se kterým si hodně rozumím a zažili jsme toho spolu ve hře spoustu (Marn) :)
- alti 70 lvl: ani radši nejmenovat všechny za tu dobu, co tu člověk hraje :/ Pak by mě to strašilo ve snech, nicméně zkušenosti mám úplně u všech dpsek. Na alianci jsem healoval i tankoval, ale healování už není můj šálek kávy. Co se týče tankování, tak to mě vždy bavilo, ale v současnosti mám na hordě jen palu, který je toho schopný a eq není žádná velká sláva. Další DPS, která vám můžu v případě nutnosti rovněž nabídnout jsou na hordě: lock, mage, war, retri, shp, atd.... :D
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): TBC mám prochozené skrz na skrz. Těžké hodiny progresů už snad definitivně za mnou :) Na ali pokořený i KJ, na hordě jsem měl možnost pokořit SWP jen po twinsky. Jinak si nemyslím, že bych měl problémy se zase dostat do taktik. Jen bych potřeboval získat zase takovou jistotu a to hlavně se SWP, protože to už jsem na hordě delší dobu nebyl :? Co se týče ostatních outland raidů, tak SSC, TK, Hyjal, BT, Magneta, Grulla už mám za sebou tolikrát, že taktiky bych vám řekl i ze spaní :)
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-čt 19.00-22.00+?): nechci tu nic slibovat. Z toho už jsem vyrostl, jen vám můžu nabídnout občasnou pomoc v raidech. Na wow bývám hodně o víkendu, ale myslím, že bych dokázal raidovat i v týdnu od 7 snad bez problémů a minimálně do 22 určitě, když zrovna budu k dispozici :) Jde o to, abych si k tomu raidování zase našel vztah a oblibu, což se nestane, když to nezkusím. Jen u vás myslím, že by se mi to mohlo znovu podařit.
- něco o sobě: jsem obyčejný kluk...Jak už jsem psal, je mi 23, pocházím z malého města v pardubickém kraji. Čtvrtým rokem studuji ekonomku v Pardubicích. Zájmy v současnosti především plavání, dřív jsem hrával závodně stolní tenis, ale je těžké zůstat u něčeho, do čeho vás od malička nutí. Jinak jsem hodně závislí na fotbalu a hokeji a tenisu, u těchto sportů především pasivně. Jinak teď jsem se čerstvě rozešel s přítelkyní, takže jsem zase volný jako ptáče a mám víc času na všechno :)
- Vaše oblíbené pivo: dřív jsem míval mlsnou pusu, takže to bývala Plzeň :D V této době se spokojím se Staropramenem a začínám zjišťovat, že i Radagast mi chutná :shock:

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Přihláška - Marcellus (enha shaman)
PříspěvekNapsal: pon 27. led 2014 19:29:16 

Sice je zajímávý, že tu hraješ už od začátku serveru, ale žádný nick kromě toho nového jsi tu nenapsal, tudíž ani nevím, koho by jsme popř vzali do guildy. Tak to tu trochu rozepiš aspoň .. jinak za mě NEUTRAL z důvodu, že jsme nabrali hafec nových lidí.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 27. led 2014 21:56:45 

taky by me zajimaly ty dalsi nicky. jinak ja tez NEUTRAL, prece jen to tady zacina byt nejak preplneny a zrovna cementi obvykle nechybeli ani predtim (i kdyz je fakt ze jsi s nama byl to BT, ale to byla spis haluz)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 28. led 2014 8:06:47 

Za Radegast PRO, jinak pěkná přihláška, jde vidět že jsi nad tím strávil nějaký ten čas, jinak jak píšou kluci zkus vypsat nicky at tě můžem někam zařadit.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 28. led 2014 8:16:53 

K těm dalším nickům, původní main na hordě byl mage: Firegirl, dál mám Shadowburna, Rameru, Morsmilitise, Emiliana. Na alianci to byly třeba: Katelinka, Hakis, Bloodbat, Pixiee, atd...Ohledně toho BT máš asi pravdu, že to byla náhoda, když jste zrovna neměli online příliš lidí a měl jsem protekci od Marna :D Kdyby jste chtěli případně vyměnit mého maina, tak bych se asi taky nebránil. Chtěl bych si s vámi hlavně zaraidovat, samozřejmě chápu, že je zbytečné nabírat příliš mnoho lidí, takže pochopím, když bude reakce negativní. Jsem rád, že jsem se po delší době odhodlal alespoň ke snaze a znovu říkám, že do jiné guildy, než do té vaší už nechci ;-)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 28. led 2014 10:50:57 

coz o to, ja nemam v zasade nic proti, akorat fakt nevim jestli by ses nejak moc do toho raidu vlezl, mozna ty alt ID, nebo BT/HS by docela klaplo za nejakou z tech postav, treba i za toho cementa. Ale zkratka bys nemohl pocitat s tim, ze se dostanes na kazdy raid a ani na to main ID SWP

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 28. led 2014 11:22:36 

To po vás ani nechci :) Jde mi hlavně o to, abych měl možnost jít s vámi, když bude místo. Nepotřebuji chodit každé ID a ani by to nebylo z mojí strany možné. Prostě, když budu zrovna online a nebudu zabírat místo v raidu někomu důležitějšímu, tak budu rád, když půjdu. A pokud se zrovna na raid z hlediska kapacity nedostanu, tak se svět nezboří. Co se týče ostatních postav, tak všechny mají full preq, až na druhého shamu, takže teoreticky můžu vypomoct, když bude zrovna něco z toho třeba. Konečné rozhodnutí samozřejmě musím nechat na vás, jen chci, aby jste věděli, že od vás nečekám žádné závazné ano, že se vždy dostanu na raid. Já vám svůj závazek, že budu online na každý raid, taky dát nemůžu.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 28. led 2014 12:26:30 

Opravdu pěkná a vyčerpávající přihláška, ale lidí je opravdu moc. Takže rozhodnutí nechám raději na někom jiném NEUTRAL.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 28. led 2014 14:34:22 

Já mu dám PRO tím se vyřeší to ,že katarina je novy main enha ,jerry psal ,že tedka moc chodit nebo když bude tak bude a on muže chodit za enha jako main a ja budu moct chodit main BALA stejně tu žádny pořadný není :))

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 28. led 2014 15:21:25 

Ja jsem pro něco málo už jsem sním šel, když se nedostane v main id do swp za enha tak vezme něco jiného. Na BT ho klidně pustím já.

+ Musím uznat že za poslední týden se sem hlásilo 4 a půl prdele lidí a tohle mi přijde jako velice pěkná přihláška. Už to není jen Ahoj jsem Nick, hraju Class, Odkaz na Armory, Proč chceš k nám? Já chci jen ekvyp jinak nic. Taktiky znáš? Ne ale tak doufám že když mi dáte ekvyp tak mě ty taktiky naučíte.

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC