název postavy: Ahoj chtěl bych k vám do guildy roguna jménem Ruotian . Spousta lidí mě ale bude znát spíše pod jménem Entony (War).
- class: Rogue
- věk, jméno: 22 let , Ondřej
- Armory:
- prequesty: Mám 4 postavy a na všech mám všechny preQ.
- profese + skill: Eng. Ale předělám to asi na leth.
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu:Vyexpená vždycky jsem všechny postavy expil ,nejsem zastáncem koupí a výměn.
- předchozí guildy a proč jste odešli: loot or wipe, renovatio, guildy se po čase rozpadli a ja přestal tak na pulroku hrat.
- proč chcete jít k nám: Nebudu lhát a nic omejvat nějakýma slůvkama . Vždycky jsem chtěl rogunu s 2 ilidankama. A raidovat mě baví samozřejmě.
- alti 70 lvl: War arms S4/t6 swp , Paladin holy T6/swp S4, Priest SH S4 T6/swp , a druid T4.
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Znám preQ , Znám taktiky až po KJ (i s KJ) .
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-čt 19.00-22.00+?):vyhovující ale stává se že občas v neděli mám hokej zápas v časech 7 až 11. Je to většinou v sobotu nebo patek ale stává se že v neděli se nám to tam taky objeví.
- něco o sobě:Jsem student ještě studoval jsem jednu školu kde my to nevycházelo tak jsem přešel na jinčí, tenhle rok maturuju takže se tomu snažím věnovat nějaký čas , ale hraní mě aspoň trochu uvolní . Jen mě mrzí že na mystiqu si moc toho hraní neužiju . Myslím tím hlavně pvp . Jsem sportovní typ , jezdím na srazy možná mě pár lidí od vás bude znát rozhodně Douba jo stím jsme propili celou noc

.
- Vaše oblíbené pivo:Přestal jsem s pívem jedu na cola rum a panáčky .