Zdravím, poněkud opráším svojí už nějaký čas starou přihlášku

- název postavy: Alanin
- class: SHP (+ holy gear cca úrovně T6, ovšem za holy těžce neumím, v mojí rodině je healer bratr)
- věk, jméno: 21, Honza
- Armory:
http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia- prequesty: full
- profese + skill: Tailor + LW (oboje full)
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: postava mnou vyexpená, zkušenosti... Mám odchozená dungy od KZ po SWP, často jsem raidoval a raiduji s KFC takže moje raidování se často dá označit za progres. BT mnohokrát projitý s ww, to samé SWP, jinak už jsem s Vámi nějaký ten SWP byl a nejen za priesta
- předchozí guildy a proč jste odešli: Renovatio, po přerušení raidování nikdo nelogoval a najednou logují lidé co byli 3 měsíce mimo, navíc mimo raid time není moc lidí online.
- proč chcete jít k nám: Mám teď po zkouškovém období, po které jsem skoro nelogoval. Rád bych si zase někdy zašel SWP a BTčko, navíc raidování s Vámi se mi líbilo, člověk se na raidu zasměje a je to zábava, žádná afk párty nebo stresovačka.
- alti 70 lvl: Deman (lock), Valin (rogun), Cystein (furry war), nově Lysin (málem zelený mág)
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): s prejtem odchozené všecko od KZ po SWP FC, s lockem taktéž, ale s ním jsem byl na KJ jen jednou a navíc nepadl, jinak mnohokrát po Muuru. s warem jednou s Vámi SWP FC
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-čt 19.00-22.00+?): raid time mi vyhovuje, jsem tu celkem často
- něco o sobě: Jsem student 3. ročníku na VŠ, už skoro 10 let se věnuji online hrám. Jinak studuji chemii.
- Vaše oblíbené pivo: Samozřejmě Kozel