Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 1:19:29

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prihláška Polemic destro warlock
PříspěvekNapsal: ned 19. kvě 2013 18:03:15 
* Nick postavy se kterou chcete k nám do guildy: Polemic
* Class: Destruction warlock
* Level postavy: 70
* Profese a skill: Tailoring enchanting full skill
* Věk: čerstvých 19
* Jaký máte equip: Epic na úrovni T5/T6
* Kam všude máte preQ: Až po BT
* Jaké máte zkušenosti s raidováním: Mám skúsenosti po swp (4/6), svoju classu ovládam nadpriemerne.
* Jak dlouho již WoW hrajete a jake jsou vaše zkušenosti s postavou: Wow gemblím už dobrých 5 rokov. Väčšinou som hrával druida no rád by som sa zoznamil aj s raidovaním za warlocka.
* V jaké guildě jste byli,nebo jste a proč chcete odejít, nebo jste odešli: Bol som v bídnikoch ale ľudia stratili chuť hrať a raid sa nebol už dobré 2 týždne a nemyslím si že sa to zlepší...
* Proč chcete právě k nám: Kamarát je u vás v guilde a vidím že pravidelne raidujete, čo je pre mňa veľká vzácnosť, ktorú som už dlho nezažil:)
* Jaké další postavy vlastníte a v jakých jsou guildách: Vlastním ešte pvp wariora tiež v guilde bídnici, za ktorého moc nehrávam.
* Postavy na vasem accountu jsou vami vyexpene nebo vymenene: Postavy som poctivo vyexpil a nedôverujem moc výmenam alebo kúpom postáv
* Jak vás hodnotí vaši realní přátele a něco málo o sobě: Priatelia si myslím že ma berú ako veselého, usmievavého(trošku bláznivého:D) človeka ktorý je za každú srandu.

Kedže som len človek, ak som na niečo zabudol kludne sa opýtajte a ospravedlňujem sa za gramatiku (slovenčina neni moja silná stránka)

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prihláška Polemic destro warlock
PříspěvekNapsal: ned 19. kvě 2013 18:17:44 

Tak za mě určite PRO .Tohoto člověka znam už hodně dlouho a řekl bych ze je na nej určite spoleh.Jelikož vim ze je dost locku u nas v guilde tak počkam na vyjadřeni dalšich lidi ,ale myslim si ze by nebylo od veci tohoto cloveka nabrat

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 19. kvě 2013 18:41:42 
PROTI ..stop náboru pro vse krom enhače ..nevím prijde mi ze mame az až spellek .nemůžeme mit plnou g lidi který budou jenom čekat az prijdou na řadu

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 19. kvě 2013 19:26:29 

Je sice stop nábor, ale tohle se jedná o Killera :) a já tě rád uvidím v našich řadách.. určitě PRO

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 19. kvě 2013 19:32:01 

ja mam od nej slibeny ramena na myho nedoexpenyho wara od ali, tak pry hodim taky PRO, ale jsou v tom tezky prachy, uplatky atd atd, vsak to znate, proste protekce jak nikdy..
jinak objektivne, lidi jak sracek co chvilka, ale obcas se clovek do raidu hodi, kdyby se smiril s tim ze se mrkne jen obcasne.. zas asi by to bylo porad casteji nez raid v bidnikach. nicmene je to asi na frantovi jako CL

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 19. kvě 2013 20:59:42 

Cus.. locku by ted melo byt dost.. zacal chodit dalsi co nechodil a kdyz vseci lognou tak je i 5 locku na raidu coz mi prijde az az... pockej si na nazor CLka naseho ale za me PROTI

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 19. kvě 2013 21:01:36 

za mě asi taky proti nevím ale těch spelek je fakt full a myslim si že nas ted je docela dost. krom těch enhaču.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 19. kvě 2013 21:05:53 

Ahoj, jako CLko locků musím být taky bohužel proti přijetí. Loci teď choděj aktivně tři a spell grupy praskají ve švech. Jakkoli jsem vždy kladně postavenej k přijetí nových lidí, prostě tady Tě musímodmítnout. Měj hodně zdaru jinde, pane černokněžníku!

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 19. kvě 2013 21:15:54 

Jak psal astrul, spelleru chodi dost a vzhledem k tomu, ze se ted na raid dostane i vetsi pomer meleecek, tak si podle me nemuzeme dovolit mit jeste vice spelleru..
Finalni slovo je opravdu na Wrahounovi, ale myslim si ze by nemelo zadny smysl mit dalsiho hrace ktery se nedostane na raid. PROTI

Kvedlator

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 21. kvě 2013 18:56:29 

Tak to ste me zklamali lidicky.... :( ,tak nemusel chodit kazdej raid ale mohl tu byt snama...

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC