Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 18:08:35

Všechny časy jsou v UTC

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: přihláška - Malex
PříspěvekNapsal: čtv 25. črc 2013 10:23:04 
- název postavy: Malex ( a všechny jeho odnože :D ), Kikinqa, Topvar
- Lvl: 70
- class: vše krom paladina
- Věk, jméno: 21 , Alexandr
- Armory: vzhledem k tomu že nevim co v guildě chybí, tak vás s 10ti odkazama trápit nebudu, hodim jenom mága, který býval mainem: http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia
- preQuesty: Full , na huntrovi chybí jenom 1. boss v HS na BT
- profese + skill: všechny profese
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Mág a druid jsou moje a vyexpené ( vlastním je pomalu 3 roky), zbytek je koupený, doexpený a překopané profese, dodělané preq, equip atd. , zkušenosti mám za všechny postavy, všechny specy ovládám na t6+ úrovni, sem schopný podat za ně slušný výkon, 5 postav s dps 2k+, tankování counsilu, ilidanových mentálů i s lockem samotného ilidana, resist equipy prakticky na všech postavách,
vim, že to nezní úplně věrohodně, ale opravdu mám za všechny postavy odraidováno ( za prot warra jsem si sice nikdy moc nezahrál, protože jich vždycky bylo hodně, ale zvládám ho taky)
- předchozí guildy: To je dlouhá historie, od LoW, kde sem kdysi začínal až po Renovatio, kde sem před pár dny zkončil na postu oficíra a RL kvůli člověku, který měl trošku, jak se říká, prořízllou pusu, nerad to řeším, ale kdyžtak ingame vysvětlím, jinak ted sem v guildě Future of the Horde, což je moje osobní banka
- alti 70 lvl: jelikož nevim co je v guildě potřeba, tak nevim co vlastně by měl být main alt, určitě roguna a hunter jsou alti, nemají dostatečný eq, zbytek, tedy : mage, lock, druid(všechny specy), warrior(arms/fury), shaman ( všechny specy), priest (všechny specy) jsou t6+ a jsou schopny chodit t6 i swp raidy ( u shamana ele spec není úplně 100% připravený na swp)
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): WoW hraju s přestávkou 6 let, původně na starém narniasu 2 roky a ted na mystiqu už 3 roky, všechno odprogresováno za vícero charů a nebojim se říct, že hru z PvE stránky ovládám opravdu dobře
- něco o sobě: Momentálně mám sice prázdniny, ale jinak jsem studentem práv na Masaryčce v Brně, s alkoholem sem v podstatě přestal :D , jenom občas někam zajdu, mám rád poklidné guildy, kde se lidi nehádají a respektují vedení, jsou schopny progressu a panuje tam dobrá nálada :)
raid time : večer mám většinou čas, jenom během prázdnin se to trošku zkomplikovalo kvůli tomu, že opravujeme s otcem dům, takže občas mu musim vyrazit pomoct, co se týka připravenosti, mám 3 plný sloty věci na raidy, takže s tím problém nebude
dodatek : bude to asi vyznívat, že sám nevim za co chci hrát, a co má být vlastně main atd ...
upřímně mi nevadí hrát za cokoliv, v minulé guildě sem opravdu chodil za to, za co bylo potřeba bez ohledu na vlastní potřeby, takže mi nedělá problém přelognout a tanknout ilidana nebo counsily ani skočit s priestem dispellnout felmystu a podobné srandy, rád hraju za všechny svoje chary, protože sice sem je všechny nevyexpil, ale málokterá je ve stavu v jakém sem jí koupil, mám za všechny chary či specy nahráno minimálně 5 dní čistého času, za něco dokonce i 50 dní a více,
neštítím se odpovědět na kterýkoliv dotaz, děkuji za váš čas a omlouvám se za přiliš zdlouhavý výčet a gramatické chyby :)
s pozdravem, Malex

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: přihláška - Malex
PříspěvekNapsal: čtv 25. črc 2013 10:50:11 
Administrátor

Ahoj, moc pekna prihlaska :) Ja jsem urcite PRO, postavy mas super, zkusenosti take a navic jsi ochotny rlgovat podle potreby, coz je dobre. Akorat nevim, za co bych te tu videl nejradsi, no prijde mi, ze posledni dobou nemame moc aktivnich locku, i kdyz asi by se nekdy hodil i priest nebo warr. To by se ale kdyztak doresilo az ve hre. Ted to totiz vypada, ze mozna raidu tolik neslozime do konce prazdnin a uvidi se spis pak 8-)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 25. črc 2013 11:09:44 

Já jsem taky určitě PRO. Vypadáš jako člověk, kterej ví co mluví a nebude dělat kraviny :). Speci a classy dobrý, jak říká Rajty teď moc neraidujeme, takže nevim co bys měl jako maina to by se vidělo asi časem :). Ochota relogu.. Velký +.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 25. črc 2013 14:49:30 

dal bych proti, ale stejne je to jen formalita, takze si me nevsimejte :D

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 28. črc 2013 10:16:00 

mě je to jedno takže třeba PRO

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 28. črc 2013 11:12:03 

Přihláška nevypadá špatně... PRO

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 01. srp 2013 9:11:26 

Cauko, kdyz ted nekoukam na prazky, ale ohlednu se co jsme potrebovali, v cas kdy jsme raidovali tak to byl lock a obcas aj priest.. a je jen dobre ze tech postav mas tolik, aspon budes flexibilni ;) takze za me pro

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 01. srp 2013 20:24:00 

no jo no tak pro no teda no

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC