Guild Four Feathers je na TBC serveru už něco málo přes rok a za tu dobu se dost změnilo a to jak po stránce hráčů, tak i progressu, kterého jsme od té doby dosáhli. Gildu založil Empi s Wrahem a postupně začali nabírat do svého společenství další a další hráče včetně těch co s nimi byli v předešlé gildě Nevermore ke kterým jsem patřil i já a pár dalších

Od těch dob kdy nás bylo v gildě pár a náš progress byl sotva na úrovni ZA se už dost změnilo i když na tyto časy alespoň já často vzpomínám. Na prvotní zážitky právě v ZA a progressování jednotlivých bossů na kterých jsme zažili množství wipů, které si nutno říci občas zopakujeme i v současnosti
Největší krizí si Pírka prošli asi před progressem SSC kdy jsme byli v mírném útlumu, pár lidí odešlo do v té době lépe rozjeté gildy KFC a my jsme měli problém složit vůbec své první SSC. Pár týdnů na to se to ale zdařilo a poprvé padla Lady Vashj a to byl nejspíš ten bod zlomu co Pírka potřebovali a od té doby vzrůstáme co se výkonů i eq týče.
Za ten rok jsme nabrali velkou spoustu hráčů, kteří nám v progressu pomohli a stali se našimi kamarády bez kterých si teď hru ani neumíme představit a dokážeme se dobře bavit i když se žádné raidy nejdou

Někteří samozřejmě za tu dobu také naši gildu opustili ať už s rozlučkou a přáním dalších úspěchů v real životě nebo dál ve hře a nebo odešli z důvodů, že se do našeho kolektivu nehodili, jelikož jsme společenství co je založené z velké části na kamarádství mezi členy a to pro nás znamená hodně.
Společně jsme si prošli všemi těžkými chvílemi a od začátku zastávali dle mého názoru jako jedna z mála gild na serveru pravidlo, že si to chceme vše odpracovat sami i za cenu těch wipů a těžké práce, ale s pocitem, že jsme to dokázali sami bez pomoci top hráčů, které jsme mnohdy mohli nabrat do svých řad. A toho jsem i sám zastáncem a jsem moc rád, že jsme se toho dokázali držet až do současnosti

Každopádně děkujeme všem co naši gildu prošli a ač tu třeba nepobyli z různých důvodů moc dlouho, tak se zasloužili o další náš progress buď výkony přimo v raidu či cennými radami, které nám při dalším postupu dosti pomohli

V současnosti jsou naše síly soustředěny na SWP, kde aktuálně začneme progressovat M´uru a snad se brzy poštěstí a budeme mít další skalp velmi těžkého bosse na tomto serveru

Hrdý člen Four Feathers
Torche