-
název postavy:
Rcbandit-
class:
Holy paladin-
Váš věk, jméno, příp. foto: Máca , 25 let Foto nebude třeba když nemám aspon trojky kozy

-
Armory :
http://armory.hellground.net/character-sheet.xml?r=HellGround&n=Rcbandit-
koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Darovaná( zkušenosti s paladinem mám hraju za paladina Fofros ( holy,retri,tank)
-
předchozí guildy a proč jste odešli: Na hordě jsem žádnou guildu ještě neměl u Aliance jsem dlouhodobě hrával u Sotc/Konfederace kde jsem byl RL a později Oficírem momentálně působím v guildě TZM 4/5 SWP ale jejich aktivita je momentálně nulová již delší dobu se nic moc nechodí a tak jsem usoudil že je čas vyzkoušet něco nového a proto jsem se rozhodl že bych to rád zkusil u hordy
-
proč chcete jít k nám: Do FF bych se rád připojil protože sem tam pár nicků co jsem potkal v SC si pamatuju ještě z MQ/inso a rád bych se připojil k nim.
-
alti 70 lvl: Momentálně na hordě nemám žadného jen ali
-
zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Nebudu vypisovat co bylo na MQ ale co se týče HG na celkovy progress od t5 po felmysta kterého jsem ale zde na HG zabil u poláku(TZM) to sáme twinky. Myslím že přispusobit se nebude problém obvzláště v českém kolektivu je to snadnější
-
do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): Mám pracovní dobu 3 směny rano,odpoledne,noc ale samozřejmě že tento Raid time je pro mě bezproblému záleží ale na směně.
-
něco o sobě: Hraju wow až moc dlouho, soboty mám fotbalové, Ts/mum vše k dispozici včetně mikráku chci si hlavně zaraidovat a odpočnout si u toho hraní

-
Vaše oblíbené pivo: Po pátem chutnaj všechny stejně
Tak díky za přečtení a přeju pěkný víkend