Název postavy: Xanteris
Class: warrior (arms / prot)
Váš věk, jméno, příp. foto: Ota, 23, fusač a vlasač "Technoviking"
Armory:
http://armory.hellground.net/character- ... n=Xanteris mám více gearů, ale nejvíce nosím arms -> není problém ukázat ingame
Koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Vyexpená, přes 3 roky zkušeností PVE i PVP ve všech specech
Předchozí guildy a proč jste odešli: HG -> Redemption of The Fallen - slabá aktivita, kvalita a ochota hráčů (rozpad guildy)
Guildy na předchozích serverech Anathema -> New Power
Equilibrium -> The Legends
Ares (1,2) -> Iskariot, Redemption of the Fallen
Proč chcete jít k nám: Přechod s kamarády za účelem progressu a pomoci guildě (chceme si kvalitně zahrát)
Alti 70 lvl: Naturelix (ele) > farma
Kazimirus (destro)
Zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Začal jsem hrát kdysi na vanilce patch 1.11.0. cca před 10ti lety, od té doby jsem došel nejdále na wotlk, dále mě to vůbec neoslovilo. Nejvíce času jsem strávil na TBC za mnoho class a specí v guildách vesměs na pozicích CL nebo offi. Asi 5 let hrávám na tbc PVE (poslední rok na pozici RL), však nejdále jsem byl u Illidari Councilu, znalost taktik mám až po KJ (osvěžení by bylo fajn).
Do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): Raid time mi vyhovuje, jsem zvyklý ne-čt 19-22:00. V práci mám pouze ranní, takže bývám velice aktivní. Vstávám denně ve 4h proto hraju nejdéle do půl 11, víkendy mám volné.
Něco o sobě: Jsem kliďas. Co mě zajímá, to vyzkouším a dělám, takže zálib mám mnoho, ale nejvíce volného času trávím už dlouho za počítačem na wow. Rád poznávám nové lidi a zajdu na pivec.
Vaše oblíbené pivo: Svijany 11°, 13° (kněžna / kníže), Radek 12°
Více k alkoholu: Jsem rumová víla, takže si rád dám Cheguevaru