S přáním pěkného dne bych si chtěl podat přihlášku do vaší guildy Four Feathers.
Hlásím se s postavou
Cidloch, což jak již předmět napovídá je paladin, respektive blood elfka (na blood elfa bych se nevydržel koukat ^○^ )
http://armory.hellground.net/character-sheet.xml?r=HellGround&n=Cidloch zde de je odkaz na armory. Jedná se o retri paladina, off geary sice mám, ale nejsou na žádné valné úrovni, spíše tak na hcčka, kz a podobně, když člověku přebublá v hlavě stále to samé. Jedná se o vyexpenou postavu, kterou mám již velmi dlouho, po vyexpení jsem zde hrál chvíli v guildě Primal Nolife tuším, ale přestal jsem, jelikož osoba, kterou jsem považoval za kamaráda z mé postavy vybrala guild banku a bohužel to bylo hozeno na mě. Povedlo se mi na to, že na nějakém hellgroundu postavy mám zapomenout a až díky kamarádům, kteří tu chtěli znovu začít hrát (Lotherak, Trex, Thadrise a další), jsem zjistil, že tu mám dokonce dvě postavy. Jediné o co jsem přišel byla moje banka, kterou mi neobnoví, ale což. Přihlásil jsem se do Bohemia Empire, která si momentálně dává velmi dlouhou pauzu a plánuje kompletní obměnu vedení, tudíž po dohodě jsem se rozhodl si podat přihlášku k vám. Paladina jsem hrával již na serveru mystiq.org, kde jsem byl hlavně v guildě Guardians of Eternity. Ovšem zde jsem hrával hlavně za shamanku, původně ele, poté i enha, která měla milióny jmen, ale původní bylo Anmelle a finální You.
Do vaší guildy se hlásím hlavně ze dvou důvodů: 1) Rád bych si prošel celé BT a nakoukl do SWP.....jinak řečeno pořádně zaraidoval, pokud bude možnost, tak i účastnil na progressu.
2) Mám zde kamaráda Davida (Trexe), se kterým to ve wow vztahu táhnu již pěknou řádku let, nebál bych se říct, že nás brzy čeká nějaké to pomyslné výročí. Dále znám ještě trochu Trondu, se kterým jsem byl nejedno ZA, které skládal další kamarád Náhoda.
Jak jsem psal, tak předchozí guilda, která stojí za zmínění je Bohemia Empire a důvod odchodu je, jak jsem již zmínil, obměna vedení/možný konec guildy.
Jako alta mám warlocka
Anmelle, což ještě před pár týdny byla velká zelenina, nicméně povedlo se mi nafarmit pár bojek, utopit v té postavě všechny goldy a suroviny a drop ke mně byl také přívětivý, takže už je vcelku k světu, možná připraven i do hyjalu, ale to si netroufám tvrdit. Tohoto warlocka jsem také expil, nicméně až poslední dobou začínám tuto postavu +- chápat (nemyslím jen mačkání boltů a life tap, ikdyž stejně za tohle budu označen za lamu

)
http://armory.hellground.net/character-sheet.xml?r=HellGround&n=Anmelle Co se týče raid time, tak Pokud platí neděle-středa 19-22+, tak jediný problematický den je středa, kdy učím do půl osmé a na kolej se dostávám cca 20:25 + je třeba nějaký ten oddech, takže tam bych byl méně využitelný. Pokud by byly ještě jiné dny, tak by problém být také neměl.
Z mystiqu mám zkušenosti s celým TBC, co se týče HG, tak jsem byl nejdále u progressu Illíka, takže jsem ho zde ještě nezažil padnout pod kolénka,mé paladinky, nicméně, věřím, že bych byl přizpůsobivá osoba.
Profese na postavách, jak je vidět na Armorech jsou hotové. U paladina JWC a ENG, bohužel ještě nemám neck z JWC hotový, ale věřím, že na něho časem našetřím. Warlock má tailoring a Enchanting, nicméně žádné valné enchanty tam nejsou a sf róbu také nevlastní.

Z civilního života: Jmenuji se Pavel, je mi 21 let. Studuji na Pedf UK, učitelství pro 1. stupeň ZŠ, fotka by byla nezajímavá, tudíž ji přikládat nebudu, pokud dovolíte

. Krom wowka hrávám i jiné hry na pc (lol, hs a v současné době ujíždím na Avatar: Legend of Korra). Krom vysedávání u tohoto pekelného stroje se o víkendech věnuji otcově zálibě, což je rekonstrukce prastarého mlýna a věci spojené okolo. Pocházím ze srdce Českého ráje.
Poslední bod, na který jsem se opravdu těšil

.....Nedá se přesně určit. Před dvěma lety bych bez váhání řekl Řezaný kozel z tanku, nicméně od nástupu na VŠ mé srdce v popíjení piva získala Hospůdka U Studánky, která točí různé speciály. Tudíž bych raději označil lokál, jak konkrétní značku.
No doufám, že jsem vás příliš nevysílil tímto počtením. Pokud se mi povedlo na něco zapomenout, tak rád doplním. Děkuji za čas, který byl z vaší strany věnován této přihlášce při čtení.
Cidloch