Ahoj guildo,- název postavy: Xantod
- class: Warlock
- věk, jméno: je mi 23 a volají na mě David.
- Armory: http://armory.hellground.net/character-sheet.xml?r=HellGround&n=Xantod- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: postave je koupená. Zkušenosti si myslím, že mám docela dost. Hrával jsem na Gamenode u alíků za warlocka asi půl roku a prošel jsem si s ním od T4 až po SWP.
- proč chcete jít k nám: Podle názvu bych tak tipoval, že jste hrávali již na mystiqu a gamenode, takže předpokládám kvalitní guildu s dobrým hráčským zázemí.
- alti 70 lvl: žádneho alta nemám
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Hraji již asi 4 roky. Začínal jsem na mystiqu kde jsem si prošel od normálu přes HC a veškerý T* raidy po SWP.
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): raid time se mi hodí jak píšete. Většinou kolem 22:00 končím.
- něco o sobě: Jak už jsem napsal tak se jmenuju David, bydlím ve Východních Čechách. Nyní pracuji jako manager prodeje v jedné nejmenované firmě. Prsten na ruce už rok nosím, takže za holkama o vejkendech nelítám
- Vaše oblíbené pivo: V podstatě kterékoliv pšeničné pivo, ale nejvíce Primátor Weizenbier.