Zdravíčko,
jsem Žumpík orský válečník se specializací na zbraně s obou rukách. Můj loutkař, Tomáš je pěkně starý. Dokonce i se prý už musí holit okolo brady(ale já tomu nevěřím!). Když jsem poprvé stoupl na prachem sešlou zemi byl jsem ještě malé pívo! Ale věděl, že level 1 není pro mě ten správný cíl a tím začala moje pouť po zemi jménem Hellground. Postupně jsem se dostával do nových končin a poznával nová společenství (ex Astris, Hellhunters, Czech Renegades), ale jak šel čas, tak i tyto kmeny odcházely pryč do jiných zemí, ale já zůstával. Není to tak dávno, kdy rada kmene zasedla a rozhodla otom, že je nejvyšší čas odejít za novými dobrodružstvími. Někteří odešli na jih, jiní na východ, ale já stále zůstával. Až jednoho dne přišel ke mě můj přítel Milkděda. Druid z jižních plání mi povídal o kmenu, který by se mi mohl líbit a chodí zkoumat nová místa, kde je to životu nebezpečno. Kývl jsem nato, sbalil si svůj vak a vyšel vstříc novým dobrodružstvím. Jako bojovník jsem připraven hájit znak kmene, kdykoliv je třeba a nebojím se býti být déle na lovu příšer. Jako bojovník a kovář jsem připraven ukovat dle požadavků skoro vše nač si přítel vzpomene. Pro případ obrany kmene jsem připraven vytáhnout štít! Byl jsem na místech, kde se to hemžilo démony a jinou havětí. I pro tento případ mám ukovaný brnění odolné temným silám.
oblíbené pivo: No asi z vlastní zahrádky(Vladyka, Grázl,...)
armory:
http://armory.hellground.net/character-sheet.xml?r=HellGround&n=Zump