Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 13:52:12

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přihláška - mage
PříspěvekNapsal: úte 28. črc 2015 16:49:19 
- název postavy: Shaperak
- class: mage
- věk, jméno: 19
- Armory: http://armory.hellground.net/character- ... n=Shaperak
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: vyexpená postava, s drobnýma přestávakama hraji maga asi 7 let, pořádně nic jiného
- předchozí guildy a proč jste odešli: Czech renegades... Přišel jsem sem teď po cca půl roce no a zjistil jsem že se guilda rozpadla
- proč chcete jít k nám: Protože je tohle asi jediná normální česká guilda na serveru
- alti 70 lvl: priest (modrý EQ) a rogue (poměrně slušný EQ) - obě postavy jsem dostal
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): wow hraji už 7 let, převážně jsem hrál pvp takže postavu ovládám, ale na mystiqu jsem začal i s PvE. V pvp jsem dal 2200 rating, v PvE všechno i s KJ - ale zase na Hg je všechno těžší než na mystiqu...
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): Každopádně tu nemůžu být každý den, nevím přesně kdy budu moct ale zkrátka když budu mít čas, určitě příjdu. Raid time vyhovuje
- něco o sobě: Jsem Honza, je mi 19, rád jezdim autem a na motorce, občas se i vysekám ale to k tomu patří:D ...Jinak do guildy chci hlavně proto abych si zahrál a byl ty večery s lidmama a ne jen s filmem. Chci se hlavně bavit hrou, fasovat EQ není prioritou.
- Vaše oblíbené pivo: Holba šerák; Litovel (světlý 11°), ale hlavně Přerovský Zubr 11° Gold. Ještě Svijany nejsou špatné

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Přihláška - mage
PříspěvekNapsal: úte 28. črc 2015 16:53:26 
Ďalší mág by sa ešte hádam zmestil, možno aj na progress CC ak máš k dispozícii arcane res/hp eq :) Takže zamňa PRE

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 28. črc 2015 16:57:18 

To som bol ja ten návštevník z planéty Ururu..ina kvkľude mu Gekon prepustí flek v raidu mi písal :D

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 29. črc 2015 20:29:20 
Administrátor

Nikdo nebyl proti a raidy s námi už jsi byl, takže přijat a zamknu to :)

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC