- název postavy: Shaperak
- class: mage
- věk, jméno: 19
- Armory:
http://armory.hellground.net/character- ... n=Shaperak- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: vyexpená postava, s drobnýma přestávakama hraji maga asi 7 let, pořádně nic jiného
- předchozí guildy a proč jste odešli: Czech renegades... Přišel jsem sem teď po cca půl roce no a zjistil jsem že se guilda rozpadla
- proč chcete jít k nám: Protože je tohle asi jediná normální česká guilda na serveru
- alti 70 lvl: priest (modrý EQ) a rogue (poměrně slušný EQ) - obě postavy jsem dostal
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): wow hraji už 7 let, převážně jsem hrál pvp takže postavu ovládám, ale na mystiqu jsem začal i s PvE. V pvp jsem dal 2200 rating, v PvE všechno i s KJ - ale zase na Hg je všechno těžší než na mystiqu...
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): Každopádně tu nemůžu být každý den, nevím přesně kdy budu moct ale zkrátka když budu mít čas, určitě příjdu. Raid time vyhovuje
- něco o sobě: Jsem Honza, je mi 19, rád jezdim autem a na motorce, občas se i vysekám ale to k tomu patří:D ...Jinak do guildy chci hlavně proto abych si zahrál a byl ty večery s lidmama a ne jen s filmem. Chci se hlavně bavit hrou, fasovat EQ není prioritou.
- Vaše oblíbené pivo: Holba šerák; Litovel (světlý 11°), ale hlavně Přerovský Zubr 11° Gold. Ještě Svijany nejsou špatné