Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 13:49:42

Všechny časy jsou v UTC

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Frittolova-Warr prot
PříspěvekNapsal: čtv 16. črc 2015 8:55:04 
- název postavy:Frittolova
- class:Warrior (prot main)
- věk, jméno:23, Vojta (kamarádi mi říkají borec:D)
- Armory:http://armory.hellground.net/character-sheet.xml?r=HellGround&n=Frittolova
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Každou svoji postavu sem vždy vyexpil, 6 let jsem hrál Holadina a ted mě kamarádi donutili tankovat, proto jsem založil prot warra, za postavu hraju zhruba pul roku, z důvodu práce a kamaradu jsem nemel ted moc casu hrat, proto nemam nejlepsi eq, ale ted bude casu vice, tak se pokusim eq co nejrychleji nabrat. Wow hraji s prestavkama od svych 14ti let a proto si myslim, ze zkusenosti mam dost. Kazdopadne vzdy se rad priucim novym vecem:)
- předchozí guildy a proč jste odešli: Jmeno si bohuzel nepamatuju, ale rozpadla se
- proč chcete jít k nám: Na doporuceni par "náhodných" známých:)
- alti 70 lvl: nemam, nerad se venuju jinym postavam dokud nemam sveho maina dokonaleho
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy):Jak již jsem se zmínil wow hraji s přestavkami 8 let, prošel jsem všechny dungy pretbc, TBC, WOTLK, zkousel sem i cata, ale neni to nic pro me. Hrál jsem za všechny classy i rasy (včetně 2 let u Ali frakce) moje srdcovka je holadin, kterého bych si milerád zahrál pokud bude příležitost. Jsem samostatně myslící a plně funkční jednotka i po 8mi pivech nebo pul litru rumu:))
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): Jelikož mám zvláštní pracovní dobu, tak nemůžu slíbit, že budu stíhat všechny raidy, každopádně nejpozději v 9 bývám doma a vydržím u pc sedět klidně celou noc
- něco o sobě: Jmenuji se Vojta. Je mi 23 let, bydlím v Brně. Moje priority jsou rodina a kamarádi. Rád si s kamarády zajdu na pivko nebo posedím u wow, rád si povídám na ts nebo vt.
Jsem poctivý, zábavný, kamarádský, pečlivý místy až puntičkářský.
Nemám rád lenost, lež a nepostivost.
Moje oblíbené pití je Rum s colou nebo bez coly a ledovej Jégr:)
Moje motto: Pokud říkáš, že něco nejde, tak aspoň nezavazej lidem co, už to dělají.
- Vaše oblíbené pivo:Je jich víc, ale mezi top patří: Dalešice, Kanec (Břeclavská 12tka), Poutník, Polička, Dačice (ale vypít se dá vesměs všechno, kromě Ostravaru:D)

Děkuji, za Vaši trpělivost při čtení této přihlášky a těším se na Vaše komentáře.

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Frittolova-Warr prot
PříspěvekNapsal: čtv 16. črc 2015 9:51:10 

Dalešice jsou boží! :-)
Pokud máme dost warrů, mám v záloze holadina, kterého nepoužívám...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 16. črc 2015 15:22:33 
Prot warry máme 2, jakože mimo RT tanků není nikdy dost, ale na RT problém není. Na druhou stranu, nevšiml jsem si například Armse, 1 se vždy hodí.
Holadini jsou taky 2, někdy 3, takže tam by asi taky moc nepochodil. :D
No je to na vedení, já jsem ale PROTI, protože nejspíš by si moc nezaraidoval.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 16. črc 2015 15:23:40 

Návštěvník píše:
Prot warry máme 2, jakože mimo RT tanků není nikdy dost, ale na RT problém není. Na druhou stranu, nevšiml jsem si například Armse, 1 se vždy hodí.
Holadini jsou taky 2, někdy 3, takže tam by asi taky moc nepochodil. :D
No je to na vedení, já jsem ale PROTI, protože nejspíš by si moc nezaraidoval.

Jako profík jsem se nepřihlásil.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 24. črc 2015 0:15:21 

No jak už tu zaznělo mame 2 prot wary, čili další není třeba ale jak už někdo zminoval arms by tu bylo klidne třeba jinak holy paladinu taky dost takže za armse pro jinak proti

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC