- název postavy:Frittolova - class:Warrior (prot main) - věk, jméno:23, Vojta (kamarádi mi říkají borec:D) - Armory:http://armory.hellground.net/character-sheet.xml?r=HellGround&n=Frittolova - koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Každou svoji postavu sem vždy vyexpil, 6 let jsem hrál Holadina a ted mě kamarádi donutili tankovat, proto jsem založil prot warra, za postavu hraju zhruba pul roku, z důvodu práce a kamaradu jsem nemel ted moc casu hrat, proto nemam nejlepsi eq, ale ted bude casu vice, tak se pokusim eq co nejrychleji nabrat. Wow hraji s prestavkama od svych 14ti let a proto si myslim, ze zkusenosti mam dost. Kazdopadne vzdy se rad priucim novym vecem:) - předchozí guildy a proč jste odešli: Jmeno si bohuzel nepamatuju, ale rozpadla se - proč chcete jít k nám: Na doporuceni par "náhodných" známých:) - alti 70 lvl: nemam, nerad se venuju jinym postavam dokud nemam sveho maina dokonaleho - zkušenosti s WoW (hlavně s raidy):Jak již jsem se zmínil wow hraji s přestavkami 8 let, prošel jsem všechny dungy pretbc, TBC, WOTLK, zkousel sem i cata, ale neni to nic pro me. Hrál jsem za všechny classy i rasy (včetně 2 let u Ali frakce) moje srdcovka je holadin, kterého bych si milerád zahrál pokud bude příležitost. Jsem samostatně myslící a plně funkční jednotka i po 8mi pivech nebo pul litru rumu:)) - do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): Jelikož mám zvláštní pracovní dobu, tak nemůžu slíbit, že budu stíhat všechny raidy, každopádně nejpozději v 9 bývám doma a vydržím u pc sedět klidně celou noc - něco o sobě: Jmenuji se Vojta. Je mi 23 let, bydlím v Brně. Moje priority jsou rodina a kamarádi. Rád si s kamarády zajdu na pivko nebo posedím u wow, rád si povídám na ts nebo vt. Jsem poctivý, zábavný, kamarádský, pečlivý místy až puntičkářský. Nemám rád lenost, lež a nepostivost. Moje oblíbené pití je Rum s colou nebo bez coly a ledovej Jégr:) Moje motto: Pokud říkáš, že něco nejde, tak aspoň nezavazej lidem co, už to dělají. - Vaše oblíbené pivo:Je jich víc, ale mezi top patří: Dalešice, Kanec (Břeclavská 12tka), Poutník, Polička, Dačice (ale vypít se dá vesměs všechno, kromě Ostravaru:D)
Děkuji, za Vaši trpělivost při čtení této přihlášky a těším se na Vaše komentáře.
|