Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 14:15:01

Všechny časy jsou v UTC

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přihláška - pala
PříspěvekNapsal: ned 09. srp 2015 11:15:07 

Název postavy: Deawe
Class: Paladin
Jméno: Honzík (22)
Armory: http://armory.hellground.net/character- ... nd&n=Deawe

Koupená/Vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu:
Takže takto: Postava je měněná, postavu jsem vyměnil za priesta jelikož mě nebavil a paladin je moje srdcovka, byl na něm jen tankovací eqip, postavu vlastním cca 1 rok , mezitím sem si nahrál holy eqip . Jsem zásadně healer , tankovaní mě nebaví ale když někdy je nuda a potřebuje někdo projít KZ nebo něco tak to ještě přežiju :) .

Předchozí guildy a proč jste odešli:
Chop Suey - ješte něž sem jsi dal s wow na půl rok pauzu leavnul sem a pak sem byl pár dnů u vás když ste začinali a byli většina z vás zelenky, jen sem občas lognul napsal teturovi nebo torchemu dal někomu nějakej gem když potřeboval a zas odlogl. Kvůli neaktivitě ste mě taky určitě byli nucení kicknout, ale teď jsem zpátky a ikdyž máte paladinů už prej dost, tak bych byl rád za přijetí zpět o gear mi rozhodně nejde .

Proč chcete právě knám?:
Protože jste fajn lidi , ikdyž si mě mnozí z vás nepamatují a já už hodně lidi taky ne tak na MQ jsem byl sváma v gildě než odešel WRAH pryč, pak jsem šel do bídníků. Měl jsem pala s nickem : Chamurabi .

Alty nemám žadný, zkušenosti z wow, s přestávkama už 9 let hraju paladina, chvíli sem hrál wotlk ale TBC je TBC. Taktiky znám témeř všechny až po Brutaluse , raid time mi vyhovuje , dělám každý den cca do 18:00 a jsem z hráčů, kteří se v noci odhlašují skoro poslední :D .

O sobě co bych tak řekl, jmenuji se Honza, jsem z Brna ale bydlím na Slovensku v Nitre, kde mám už 6 let svojí milovanou přítelkyni. Mám rád svoje přátele rodinu, sport, vsázení , a taky si rád zahraju wow.

Oblíbené pivo: Vím asi je to divné :D , ale pivo moc nepiju a když už tak čepovaný . Nebudu tu psát schválně deset značek piv a dělat ze sebe štangasty :D když to není pravda :). Moc nepiju ale když je nějaka ta příležitost tak Finlandia první volba. Byl bych rád kdyby ste me vzali zpět o gear mi nejde, jen když zapnu to wowko chci být mezi váma a když budu potřebný tak pomáhat v progressu.

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Přihláška - pala
PříspěvekNapsal: ned 09. srp 2015 16:26:29 

Ahoj, paladinů máme bohužel pro tebe dost a to všech specializací, takže by ses asi těžko prosadil do raidu max na úkor někoho či pár vyjímek, takže aktuálně spíše NE

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 09. srp 2015 16:56:49 

presně tak bohuzel paladinu mame dost. takže za mě tež NE

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 09. srp 2015 17:19:01 

Hm ok :D tak díky šlo mi hlavně o to být svámi ale vaše gilda to je tak hodně štěstí srdcaři

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC