Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 18:22:46

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Lunnka fire warlock
PříspěvekNapsal: čtv 03. zář 2015 17:51:59 
Zdravím všetkých, ja by som sa k vám rád pridal tak napíšem niečo o sebe, WoW hrám od vanilly ešte keď bola aktuálna, čiže už pár rokov :D Na tomto servery mám maina locka t5/4 1000+ bsd a mám tu ešte alta SH priesta t5 1100+ (nick Patrex) , tak ak by bol o mňa záujem uvítam ak mi napíšete v hre, poprípade tu na stránke, každopádne díky moc za odpoveď :)

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Lunnka fire warlock
PříspěvekNapsal: čtv 03. zář 2015 17:59:27 
Tak ešte by som sa doplnil, lebo až teraz som pozrel vzorovú prihlášku, mám 24 rokov a pracujem ako technik, robím na tri smeny, okrem poobednej možem raidovať stále a víkendy sa s kolegovcami dohadujeme že kto pojde, tak to dám vždy vedieť, ako som písal vyššie hrám WoW od vanilly, čiže cca rok 2006 a warlocka mám naskillovaného až až ale aj iné postavy, myslím že to je všetko ale keby niečo kludne sa stačí spýtať ;)

A oblubujem pivo Kozel :D

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Lunnka fire warlock
PříspěvekNapsal: ned 13. zář 2015 9:58:21 
Administrátor

Ahoj, díky za zájem. Když to vezmu od začátku, tak je nás teď celkem dost na raidy a nepřijde mi, že by něco extra chybělo, když už, tak spíš nějaký heal či tank. Druhá věc je ta, že sháníme hlavně lidi, kteří jsou připraveni naskoči do raidů, případně na sobě pracovat a dodělávat si eq sám atd. Equip se dá sice dobrat rychle na raidech, ale u tebe je vidět, že nemáš moc snahu to zlepšovat, protože některé věci jsou fakt šílenosti - enchanty, záplaty, ani nemáš těch 1000+ BSD co píšeš (bere se to bez buffů). Takže promiň, ale nepřijmeme tě, ahoj :|

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC