Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 9:30:40

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Meggie - Warlock
PříspěvekNapsal: úte 15. zář 2015 19:29:32 

- název postavy: Meggie
- class: Lock
- věk, jméno: 25, Kuba
- Armory: tady
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Měl jsem locka Scalp, ale pak se díky polské demenci dostal do banu, tak sem si vyměnil za jinou postavu tohle a udělal gear znovu :-) prošel sem za něj všechno až do 3/5 swp.
- předchozí guildy a proč jste odešli: Primal Nolife - rozpad, Brejn Dysfankszyn - bídná aktivita (sem tam pořád, ale připraven odejít)
- proč chcete jít k nám: protože si chci zahrát, když už sem tomu lockovi věnoval tolik času a ikdyž polsky se domluvim, tak čeština je lepší :)
- alti 70 lvl: Vistt - priest, Ysk - hunter, Ankorian (kamarádův (nehraje) druid - mám ho na skettis)
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Ty mám projítý všechny, ale swp od felmy dál si musím kdyžtak zopakovat :-)
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): do kolika je třeba, občas nemůžu protože dělám vyhazovače (hlavně pátky, soboty, ale to jen listopad - březen)
- něco o sobě: Mám rád kolo, fotbal, pivo a spoustu dalších věcí. Nemám rád namyšlený lidi :-)
- Vaše oblíbené pivo: točený svijany 11, lahváč budvar 10

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Meggie - Warlock
PříspěvekNapsal: čtv 17. zář 2015 7:05:49 

V piatok a sobotu býva voľno tak tam nevadí, že by si nemal čas, skôr je problém, že hráčov je dosť veľa a aj loci môžu byť už aj teraz štyria naraz pripravení ísť raid aj keď často sa tak nestáva... takže miesto možno je, ale keď bude pripravený každý aktívny lock na raid tak miesto pre každého sa nenajde... zamňa ale PRE s tým ale že bude pravdepodobne hrať veľa lockov a nie každému sa asi ujde miesto.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 17. zář 2015 7:57:49 

Do SWP se hodí mít víc jak 2 aktivní locky v raidu, EQ slušný. Jako velké + beru že máš shadow talenty a ne ty non boost fire. Což se mi jako shpčku velmi líbí. :) Pokud sem tam oželíš logování na alta a nebo že bude raid full tak PRO

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 17. zář 2015 14:17:37 

Oželit se dá ledacos :-) jak vidíte, nějakej gear mám, takže neprahnu po tom raidovat všechno co se pujde abych nějakej bral, co se týče T6 raidů, v BT bych rád headku z Illidana a Legy z Kazrogala myslím :-) Jinak peo mě je gear až na felmě. Samozřejmě tím ale nechci říct, že bych chodil jen občas. V Primal Nolife jsem chodil dá se říct vše co se šlo, takže takovou aktivitu si chci udržovat i v případě náhradníka. Co se týče altů, upřímě - budu hrát moc rád jen locka, protože mě ti alti moc nebaví, navíc, nejsem zastáncem názoru gearování a eqipování 4 altů, když může hrát každej svýho maina, za kterej se potáhne kvalitní výkon a bude schopnej a našlapanej na nejtěžší bosse. :-)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 24. zář 2015 14:21:09 

Tak taky přidá názor.
Za těch pár dnů co jsem v guildě, tak jsem zpozoroval, že máme 4 aktivní warlocky (což je myslím akorát). Proto bych jen tak nějakého warlocka zbytečně nebral, ale na druhé straně meggie není jen tak nějaký warlock. Nejen že má eq, ale i skill. Což se bude v progresu SWP hodit. Toť můj názor. :D

Takže já jsem PRO . Jinak gratulace k sunfire robe, když ju nemám já tak aspoň někdo schopnej :D

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 28. zář 2015 16:48:18 

Díky díky :-) zatím ale není ušitá, protože nemám náhradu za ty svoje brejlicky :P

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 21. říj 2015 20:28:57 
Administrátor

Nepřijat, děkujeme za zájem

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC