Zdravím
- název postavy: Epp
- class: Shaman (Resto/ele/enha)
- věk, jméno: 21, Dan
- Armory:
http://armory.hellground.net/character- ... ound&n=Epp- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Vyexpená, Shamana hraju cca 4 roky, wowko tak 6 let
- předchozí guildy a proč jste odešli: czech renegades (rozpad) primal (rozpad) Brejn Dysfakyszys (absolutní zoufalství ohledně kvality hráčů)
- proč chcete jít k nám: jste jediná cz guilda na serveru (bohemku nepočítám jak guildu)
- alti 70 lvl: nemám
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): až do felmy jsem si vše prošel, dál mi to nikdy server neumožnil

- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): nemám problém primalové raidovali i čtvrtky

- něco o sobě: ani nevím co bych napsal, baví mě letectví, auta, počítače.. rád si zajdu na nějaký pivko nebo víno, chodím ještě do školy takže času mám docela dost
- Vaše oblíbené pivo: Heineken, Staropramen .. ale dám přednost vínu

Vím že máte lidí dost a taky vím že nemáte zájem o dalšího shamana.. já to i tak zkusím.. zdá se mi totiž škoda přestat hrát kvůli tomu že nemám s kým raidovat.. moji shamani (všechny specky) maj eq do bt uplně spolehlivě.. resto a enha dokonce do swp.. tak mě napadlo jestli by jste nechtěli nějakou zálohu co by vám do budoucna mohl zaplnit míto po nějakém shamanovi co třeba nebude moct nebo leavne..
díky za přečtení a uvidíte

Dan