Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 10:30:49

Všechny časy jsou v UTC

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prihláška
PříspěvekNapsal: pon 04. led 2016 10:36:52 
Ahoj,

Název postavy: Izyy
Class: feral druid, v kľude tankujem HC + KZ
Věk, jméno: 19, Lukáš

Armory: http://armory.hellground.net/character- ... und&n=Izyy
Ak by bol záujem o iný spec tak mám Resto.

Koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: postavu som dostal od kamaráta a čo sa týka skúseností druida poznám dosť dobre pretože som ho hrával pvp. Ale inak sa velmi rýchlo učím. :)

Předchozí guildy a proč jste odešli: Keď som postavu dostal tak už bola v guilde Redemption of the Fallen a odísť chcem z dôvodu, väčšina ľudí sú tu zvlášťni a to mi dosť vadí.

Proč chcete jít k nám: Myslím si že vaša guilda je pre mňa to pravé. Vždy keď som sa stretol s členmi guildy či už v BG alebo v dungu tak to boli velmi príjemní ludia. :)
Alt 70 lvl: Mág

Zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Wow hrám cca 3 roky , na tomto servery poznám všetko po Hyjal. Hrával som skôr instanty PVP. Ale ako som už spomínal rýchlo sa učím a nemám problém si naštudovať taktiku.

Do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): Vyhovuje mi to úplne super :)

Něco o sobě: Volám sa Lukáš. Bývam v Lučenci na Slovensku. Chodím na Strednú školu 4. ročník. Som v pohode chalan s ktorým je sranda, som velmi komunikátívny, hrávam profesionálne futbal a rád si zahrám wow. :)

Ďakujem za prečítanie :)

Vaše oblíbené pivo: Plzeň

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prihláška
PříspěvekNapsal: pon 04. led 2016 17:49:13 

Ahoj, už máme celkom plno hráčov v guilde a máme 2 feralov tak neviem či by bolo miesto pre ferala, ale pre resto druida by sa miesto možno našlo. Teraz asi bude celkom veľa ľudí na lavičke a noví hráči čo sa naberú a nebude ich classa potrebná pre raid tak asi skončia takže by bolo ťažšie zohnať eq, ale ak budeš chodievať KZ a ZA čo sa chodí a budeš tu na prípadný HS či BT tak to by problém byť nemal.
Zamňa teda NEUTRAL a skôr pre ak by nevadil RESTAK

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 05. led 2016 14:30:54 

máme dva feral druidy a oba aktivní - podle mě je to dost.. resto máme jen jednoho, zato se 100% účastí + se teď jeden připojil. za mě proti protože bys seděl většinu raidů na lavičce

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 06. led 2016 16:02:21 

Za ferala urcite proti Jeden v raidu bohate staci. My mame dva.
Za restaka taky proti Jeden je 100% aktivni, potom je tu Matka a jeden restak se ted equipuje + spoustu altu co muzou relognout nebo respec.

Ale pokud bude vetsina Pro nemam stim zadny problem. Ale treba stebou budou mit jiny plany Kuba a Kuba :D

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC