- Nahoda
- Mage, PvE Fire ; PvP pompyro
- 20, Dominik
- armory.hellground.net/character-sheet.xml?r=HellGround&n=Nahoda
- Nemám moc co bych psal, hrál jsem tu dřív za mága s nickem Spuk, v PvE jsem se dostal tady na Hellgroundu nejdál na Felmystu (tu jsme progressovali).
- Dřív jsem TBC moc nehrál dlouhou dobu na WOTLKu moltenwow (nyní warmane). Na této postavě mám nahráno teprve pár dnů s více lidma jsme se opět vrátili si zahrát TBC na HG.
- Raid time vyhovuje, většinu taktik a všeho bych měl nejspíš znát (pokud ne, jednou vysvětlit stačí)
- Chci k vám jít protože nechci už po dřívějších zkušenostech do polské nebo ruské guildy, ostatní české guildy mě nijak nezaujali
- Alti zatím žádní nedávno doexpana 70
- Zkušenosti jak jsem psal swp po Felmystu, (MH, SSC, BT, všechny celé tady na HG) , raidovat můžu víceméně do kolika bude potřeba až na vyjímky
- O mě: Hraju počítačové hry. To by asi stačilo..
- Podstatná čast volného času je věnovaná hrám a přítelkyni; Hraju LoLko (Dříve na "profesionální úrovni" teď už jen pro zábavu) CSGO - rank Global Elite, WoW - TBC - HG ; jinak někdy nějaké singlovky, hodně často a rád chodím na pivo
- Oblíbené pivo : Lahvové Radegast nebo Bernard, točené to záleží od hospod ale tady si asi netroufnu uplně říct nějaké vítěze.
TLDR; Postava má low gear, snažím se na tom zapracovat co nejvíc, buď mě chcete nebo ne

.. Hraju dost PvP, konečně bych chtěl dojít celé SWP.