Aizy
Hunter BM
22 let, Ondřej
http://armory.hellground.net/character- ... und&n=AizyPostavu jsem si sám vyexpil, znám základy, učím se rychle, můj první hunter na tbc po zkušenosti mm huntera na WoD ofíku.
Momentálně se necházím v guildě Bohemia Empire, kde jsem od začátku expení díky kamarádovi, bohužel tam prej nemám právo s nima raidovat, protože jsem tam ze známosti a nejsem tam přes přihlášku, navíc nabranej další hunter.
- proč chcete jít k nám:
Rád bych si prošel veškerý TBC raidy znovu, zabavil se po večerech, pobavil se..
Žádného alta momentálně nemám, dávám si dohromady hlavní postavu a poté si začal teprv expit další.
Hraju od doby wow classicu, kde jsem začínal tenkrát na free cz serveru Black Net, pak TBC na Mystiqu a dál nic, až před několika měsíci jsme zkusili hrát na ofíku WoD, aby jsme nechodili tolik pít a ušetřili ( neušetřili

).. Na Mystiqu jsem se dostal až po můru a hrál jsem resto druida, na ofíku jsem si zahrál mm huntera, které mě inspirovala na hunterku zde na serveru. A raidování? Dostal jsem se, jak jsem už jednou řekl po Můru, ale to je tak 4 roky zpět, takže si taktiky už většinou nepamatuju, stačí mi to vysvětlit, připomenout jednou a vím.
Raidovat můžu do kolika sám chci, takže bez nějakého omezení, jinak v momentální chvíli mi raid time vyhovuje, o víkendech po večerech hraju jak kdy.
o sobě ani nevím, co říct.. kamarádskej, nekonfliktní, rád se zajdu na drink, pivko, vínko, i když se to snažím poslední dobou omezit

poslední rok nesportuji, protože jsem si celkem dost polámal předloktí a mám s tím věčně komplikace, studuji, takže času většinou dost. A moje oblíbené pivo je kozel