Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 10:43:35

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přihláška
PříspěvekNapsal: pon 14. bře 2016 18:12:38 
Ahoj, moje jméno je Michal, je mi 20 let a pracuji jako řidič z povolání.

- název postavy: Seeras

- class: Druid Balance/Resto

- Armory: http://armory.hellground.net/character- ... d&n=Seeras

- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: postavu jsem koupil, ale hrát za ní umím. Resto/Balance druid byla moje první postava na TBC.

- předchozí guildy a proč jste odešli: Moje předchozí (stále ještě současná) guilda je Bohemia Empire a důvod, proč chci odejít je jednoduchý, v poslední době hrozný problém složit raid, afkování a celkové fail raidy..

- proč chcete jít k nám: chci si zahrát!!!

- alti 70 lvl: Gothomog Resto/Ele sham http://armory.hellground.net/character- ... n=Gothomog

- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): na TBC jsem si prošel vše od Ramp normal po KJ v SWP na serveru mystiq.org s guildou Warriors of Aliance, taktiky znám samozřejmě také všechny..

- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): raid time mi určitě vyhovuje, bydlím ve svém bytě, ale občas se stane, že díky svému povolání nestihnu přijít v čas

- Vaše oblíbené pivo: KOZEL 11 :D

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Přihláška
PříspěvekNapsal: pon 14. bře 2016 22:33:47 

Gothomog - nemeli jsme ho nahodou uz jednou v guilde a nekicknul se kvuli neaktivite?

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 14. bře 2016 22:41:07 

čistě nezaujatě bych byl pro za balance, jestli si ale špalek dobře pamatuje tak proti

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 14. bře 2016 22:49:30 

Asi bych rád viděl nějaké upřesňující informace.

Seeras je Cajockovo alt a postava co u nás v guildě už byla, Cajík s ní leavnul když Bohemka začla po pauze raidovat a hodil ji zpět do Bohemky.
Gortomog byl též u nás ale co vím ten char nějak měnil majitele.

Takže bych rád nějaké upřesnění zda jsi chary koupil nebo jak to je. Případně přidej klidně info z MQ, většina z nás tam hrála, a možná že si budeme pamatovat i Tvůj nick od alíků.

Za mě pokud bys byl ochoten hrát Bala druida tak PRO, resto EQ se určitě hodí ale ted se nabral Resto druid s moc pěkným EQ takže to už je pasé. + každopádně by si musel počítat s tím že by ses nedostal pokaždé do raidu, na SWP je nás online 40, ale BT bývá volnější takže pokud by ti sem tam nevadila lávka...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 15. bře 2016 4:09:25 
Ahoj, tak tedy pro upřesnění, obě postavy jsem koupil. Pochopte, že po těch dlouhých letech hraní wow se mi prostě a jednoduše nechtělo už znova expit. :D Čajočka i Gothomog jsou myslím Slováci a já jsem ze středních Čech. Jinak z mystiq.org mě můžete znát z postavy Fatalite. Na MQ jsem za hordu nikdy aktivně neraidoval, jen jsem tam chodil PVP za postavu mého kámoše (bohužel si už nepamatuji nick). Doufám, že pro upřesnění toto stačí, kdybych na něco zapoměl, není problém to jsem později dopsat. Jinak co se týče main/alt specu (popř. charu) je mi to jedno za co budu u vás hrát. Půjdu za co bude potřeba.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 15. bře 2016 10:34:34 

Ja som ZA, balance druid sa jeden hodí, keďže teraz máme len 1 aktívneho.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 15. bře 2016 10:53:44 

Ja jsem spise proti. Jsem zastancem toho ze jeden bala v raidu staci. Bala mame jednoho aktivniho + jenelly

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 16. bře 2016 17:31:50 

Zdravím,
No abych pravdu řekl možná by se ještě jeden Bala vešel ale nebylo by to na každej raid jak už tu bylo párkrát napsáno :)

Minulost tvejch postav je tu celkem bohatá a nevím co je pravdy na tom jestli jsi ty charry koupil nebo jestli je to pořád ten samej majitel kterej jen zkouší ve který guildě nabere nejvíc na sebe... šťourat se v tom určo nebudu je mi to celkem fuk když budeš u nás aktivně hrát :)

za mě spíše NEUTRAL nechám to na ostatních jak rozhodnou..

Doufám jen že po nabrání pár itemů nepřestaneš hrát :)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 17. bře 2016 5:33:27 
Jak uz jsem jednou napsal, obe postavy jsem koupil a jsem z Ceske republiky a jak Caja tak Gothomog jsou ze Slovenska.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 17. bře 2016 22:29:42 
Administrátor

Nevim nevim, ale prijde mi to trochu problematicke, protoze balance druidy mame kubu a ondru, ten druhy sice ted nehraje, ale i tak.. jeden do raidu staci si myslim a i kdyz neni, tak se bohuzel nic nedeje.. pac ho v tu chvili nahradi lock, ktery toci o 800 dps vice :-D takze to necham na vas, damy a panove

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC