Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 17:53:08

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: SHP
PříspěvekNapsal: pon 02. kvě 2016 19:42:05 
- název postavy: Trinity

- class: Shadow Priest

- věk, jméno: 23,Michal

- Armory: http://armory.hellground.net/character- ... n=Triinity

- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Darovaná jako zelenina ale už za to hraju rok a pul a myslim že v pohode :D

- předchozí guildy a proč jste odešli: Primal Nolife -Rozpad Bohemia-neaktivita

- proč chcete jít k nám: Jste jediná česká guilda co dává pořádný a pravidelný raidy a sou tady posledni 2 lidi z MQ co znám :D
a asi před 4 mesicema mě nekdo od vas psal do pošty jesi bych neměl zájem jenže to bylo v době kdy sem věděl že na wowko nebude čas nicmene ted ho mám tak to zkouším :D

- alti 70 lvl: warlock (boj eq)

- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy):

6 let tbc všechny dungy projity. Na tomhle servru po felmu

- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?):
do kdy si to žádá situace :D přes pul noc bych nerad jel abych ráno nechcípl ale když bude progres rozjetej neni problem.
Ale!! nemůžu slíbit 100% raidu a ani by mě nevadilo kdybych se moc nedostával na raidy (to pro připadad že máte moc pristu)
jenom chci byt někde kde vím že když lognu tak bude ským pokecat a že si zajdu ZA a nějaky HC a když to bude vypadat že bude málo lidi tak se ukázat na raidu.

- něco o sobě: fotbal fortuna wow kolo kdo mě zná souhlasil by že to je všechno :D

- Vaše oblíbené pivo: Radegast

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SHP
PříspěvekNapsal: pon 02. kvě 2016 20:33:10 

No... Mluvili jsme o tom s Rajtym, aktivní shp jsme dva. Jsme prakticky na každý raid. Tak nějak jsme se shodli že jeden SHP by se asi vlezl, ale bohužel bys musel počítat s tím, že by ses nedostal na každý raid. Třeba na SWP všeobecně máme lidí, že si RL může dost vybírat, ale o proti tomu v BT si myslím že by to problém nebyl.

EQ máš hezký i když podle mě moc spell haste na úkor spell dmg, ale to je asi na každém shp jak to jede :D Myslím že jsem viděl i nějaké recounty z Bohemky a točil si hodně pěkné dmg takže v tom bych problém neviděl.

+ je že máš alta locka, to se hodí, protože občas se stane že v raidu je jen jeden lock a altů lock tolik nemáme.

Za mě PRO

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 02. kvě 2016 21:07:32 

Bohuzel raid neni nafukovaci. Shp mame aktivni a spolehlivy. Ale tak invnou te muzem odejit muzes vzdy.

Ale rozhodnuti necham na Rajty/Alanin

Neutral

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 03. kvě 2016 13:48:21 
to by uplně vyhovovalo byt proste nekde kde sou lidi a semtam zajit nejakej ten "neoblibenej" raid což BT a HS prostě je :D
a stim hastem sem si nechal radit jelikož sem tu postavu dostal a nevedel sem od underarma kterej to hraje milion let a řikal že od 1400 spell dmg (včetne flasky mazani a žravky ) se vyplati haste tak to tak mam :D

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 03. kvě 2016 14:21:36 

dalšímu shp bych řekl ne.. ale todle je Trinity.. vím o jeho kvalitách a momentálně začne být dost absence lidí kvůli létu a pokud se sejdou 3 shp na raidu altů máme dost.. jednoznačně pro

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 03. kvě 2016 16:49:56 

Skill hráče nemůžeme odhánět, navíc moc lidí s takovym eq se k nám nehlásí a všechno se musí equipovat. Trinity je ready i na progress.

Někdy se stane, že nám jeden chybí. Rajty musí na protu, Enlia neni a už to hoří.

Už minule jak píše v přihlášce jsem ho uháněl. Shp nám chybělo a já věděl z primalu, že to umí.

Takže jsem PRO

A ty dva llidi z Mq jsou? :D

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 04. kvě 2016 19:59:25 
Pro

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 05. kvě 2016 8:56:04 
Administrátor

No s Alaninem jsme se shodli, ze jedno SHP navic nam neuskodi, preci jen se obcas nejaka zaloha hodi at uz na SWP, ci do BT, tudiz prijat, vitej u nas :)

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC