Zdarec borci, sice jak tak koukám na ostatní přihlášky, tak šance asi moc nebude, ale doufám že si tu přihlášku aspoň přečtete když už ji píšu
- název postavy: Xyro
- class: Rogue
- Váš věk, jméno, příp. foto: 20, Antonín, pochybuju že v guildě bude mrtě holek na to aby se někdo na foto podíval, takže příkladat nebudu
- Armory:
http://armory.hellground.net/character- ... und&n=Xyro- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Dostal jsem ji jako naprostou zeleninu, tudíž vyexpeno někým jiným a mnou oblíknutá
- předchozí guildy a proč jste odešli: AIE - Není tam taká pohoda jak jsem si myslel
- proč chcete jít k nám: Všechny ostatní guildy mají jádro buď RU nebo pl hráčů, polovina z nich neumí ani anglicky takže se s nimi ani nedomluví, to v té guildě člověk nemusí ani být, anglicky mluvící guildy na úrovni tu taktéž nejsou, od rozpadu AM jsem tu ještě v žádné plně vyhovující guildě nebyl, tak doufám že u vás to bude v klidu, jestli mě příjmete.
- alti 70 lvl: priest holy shadow T6
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Hraju od začátku tbc, s AIE jsem se tu dostal až ke KJ, s AM jsme tu dali Muru.
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): Začíná zkouškové, já jsem student, takže určitě budu chtít vypnout od učení a zahrát si, ale na každej raid jak jsem byl do ted v AIE tu nebudu.
- něco o sobě: Bydlím na Moravě (Hulín), studuju na MFF, mám přítelkyni a každej víkend se většinou chodím někam vylit, tím jsem charakterizoval asi celý svůj nynější život
- Vaše oblíbené pivo: U nás naproti točí Černou Horu, a protože to mám nejblíž tak ani jinam nechodím, z tama je nejlehčí dojít dom

co se týká slivovice tak ta je každá dobrá =)