- název postavy: Haveyoou
- class: Enha shaman
- Váš věk, jméno: 28 a volám sa Marek

- Armory:
http://armory.hellground.net/character- ... n=Haveyoou (neviem ake itemy sa ukazu ale nakolko hram teraz BGcka tak asi PVP - mám však T5 a T6 raid equip. par veci mi este chyba vymenit)
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Postavu sem si vyexpil cca vo februari tohto roku a hrám za enha cca 4 roky (PVE na mystiqu v guilde Inception a po kill KJ)
- předchozí guildy a proč jste odešli: doteraz som v guilde Esencja Klasyki co je polska guilda... dost to tam upada od leta a raidy sa vratili op¨ť na uroven T4 a T5 a to ma tak trochu uz nebavi dokola behat. chcem poriadnu guildu a poriadne PVE.
- proč chcete jít k nám: ako som už písal - poriadne PVE teda aspon pravidelnejsie PVE
- alti 70 lvl: warlock nick Markko
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): hram to dlho asi 7 rokov v kuse potom 2 roky prestavka a tento rok od februara znova.... PVE all boss
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): raid time je super. vikendy nie som moc online ale cez týždeň som tu každý deň
- něco o sobě: tak mám za sebou výšku a pracujem v nemeckej firme, volny čas trávim v posilke, s kamošmi , s frajerkou a po večeroch zapnem to strašne chytlave TBC

inak som celkom normalny chalan (hlavne ne nervak

)
- Vaše oblíbené pivo: já rači "meruňku"