Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 9:14:10

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: prihláška
PříspěvekNapsal: úte 29. lis 2016 19:20:32 
- název postavy: Trentino

- class: war

- Váš věk, jméno, příp. foto: Volám sa Laco a mám 23 rokov. http://pasteboard.co/3wKA2U5C3.jpg :lol: :lol: :lol:

- Armory: http://armory.hellground.net/character- ... n=Trentino + ešte mám Fire Resist gear zakúpený

- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: vyexpená , tu hrám niečo okolo rok s prestávkou
kratšou a pred tým som hral tiež cca rok wara na inom servery

- předchozí guildy a proč jste odešli: RoTF , progress postupoval opačným smerom a stratil som motiváciu

- proč chcete jít k nám: chcem raidovanie posunúť na iný level a ked prídem z roboty nechcem

- alti 70 lvl: žiadny

- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): wow hrám už cca 6 rokov a mám odraidované SSC, TE, HS, BT , SwP len bez spellujucich bossov bohužial

- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): áno vyhovuje

[color=#80BF00]- něco o sobě:
AKo som vyžšie uviedol mám 23, bývam pri na JZ Slovenska v dedine menom Hronovce, pracujem na Ministerstve Obrany SR, voľný čas trávim za PC, poľovaním alebo s kamošmi.

- Vaše oblíbené pivo: Šariš 10°

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: prihláška
PříspěvekNapsal: úte 29. lis 2016 19:51:28 
- předchozí guildy a proč jste odešli: RoTF , progress postupoval opačným smerom a stratil som motiváciu

Přesně toto je důvod proč všichni z RoTF maj za mě ne. Záleží jen na vedení koho příjmou nebo ne, ale jestli chcete brat lidi z Redemptionu tak kdo ví kam posunou vás... Dopředu to asi nebude tipuju

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 29. lis 2016 20:37:54 

Z pohľadu zloženia raidov, tak toto by bol druhý Prot warr, čo by na zahodenie nebolo, skôr ten dôvod. Ale tak on je skoro stále taký istý u ľudí z RotF

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 02. pro 2016 22:00:24 

VYŘEŠENO lock prosím

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC