Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 9:30:45

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: přihláška
PříspěvekNapsal: ned 04. pro 2016 23:10:11 
- název postavy: Makla
- class: mage - fire
- Váš věk, jméno, příp. foto: Jmenuje se Patrik, je mi 21 let a rád piju :D
- Armory:http://armory.hellground.net/character-sheet.xml?r=HellGround&n=Makla
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: vyexpená postava,hraju za tuto postavu už nějaký pátek. cca 2 roky,ale asi jen rok jsem hrál PVP
- předchozí guildy a proč jste odešli: Redemption of the Fallen - odešel sem jelikož tato guilda nemá budoucnosta rád bych se chtěl posunout na t6 raidy a né chodit pořád dokola t5,4...
- proč chcete jít k nám: Rád bych se posunul dál a chtěl si zkusit t6 raidy a neslyšel jsem žádné špatné ohlasy o této guildě a myslím si,že tu jsou fajn lidi,co jsem poznal při HC,Swp trash atd...
- alti 70 lvl: war - komodorak spíš war na pvp,ale občas si zajdu nějakou t4 s worldem,moc mě to za něj ale nebaví
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Zkušenosti s wow moc kvalitní nemám , znám všechny t4,5 raidy,ale s t6 minimální zkušenost, jedině hyjal,tam je zkušenost větší,ale BT a SWP nic moc... Rád bych se chtěl přiučit a poznat nové raidy jako je BT a SWP a vím,že tato guilda na to má. BC jsem hrál asi před 5-6 lety a párkrát sem BT byl,ale už si to moc nepamatuju.
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): Raidovní čas 7-22 je ideální., ale poslední dobou jsem rád,že se na raid dostanu 2x týdně,podle práce a přítelkyně,ale vždy se čas najde.
- něco o sobě: Miluju chlast ! ,to asi stačí né ? :D
- Vaše oblíbené pivo: Všechno ! - ale bez jacka a plzně mě na raidu neuvidíte

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: přihláška
PříspěvekNapsal: úte 06. pro 2016 19:05:14 

Zdar, já jsem za Pro

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 06. pro 2016 22:48:10 

Doberal sa teraz Zmrzlinar, takže by to bolo zaujímavé ... časom by ste sa určite striedali na raidoch.
Ale som PRE

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 08. pro 2016 8:55:23 

PRO přijat myslim lock

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC