Hornicek píše:
No Kaktus , ty si nebol osobne osloveny ohladom prestupu z RotF do FF, ako ostatni.
To,ze mas T5/T6 protadina si nam v starej Guilde nikdy nespominal a zrazu bum.Aj ked sme nemali tankov a balancakov plnu prdel,nepovedal si ani slovo.Navyse si ma dost nahneval tym gestom,ked leavovali ludia z guildy a ty si na to reagoval len vysmechom.Za dalsie balancakov tu je asi dost,restakov tiez.
Hornicek ? really? by mě zajímalo jakým stylem jsem se vysmál , to by mě fakt zajímalo pouč mě? Neslyšel jsem žadné hlasite haha hahah . To ti ruplo v bedně nebo co a za další po každe jak někdo shaněl tanka na 5 men tak jsem se mu ozval na Za jsem nabizel tanka , dokonce i na raidech jsem se zminoval. Tak bud si vyčisti uši nebo si zajdi k psychoušovi že slyšíš hlasy, protože mě nebudeš osočovat za něco co jsem v životě nespáchal a jako jediny z Vás hvězd jsem pořad u redemptionu. Ja guildu nerozhadal a že jsem tu ted nebylto jsem se omloiuval že toho mám dost. Tak si to porovněj v hlavě a na mě se s prominutim vyser.
Děkuji a omoouvam se spam , ale tohle mě docela nasralo .
S pozdravem Pobucky