- název postavy:
Jica- class:
Priest- Váš věk, jméno, příp. foto:
Jmenuji se Martin. Je mi 24 let. Foto dávat nebudu na všech fotkách co mám vypadám strašně 
- Armory:
http://armory.hellground.net/character-sheet.xml?r=HellGround&n=Jica- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Vyexpená
- předchozí guildy a proč jste odešli:
Primal Nolife (Horda) Konfederace (Aliance) Redemptin of the Fallen (Horda) Hrál jsem také na mystiqu v guildách Legion Avatar a Amanre- proč chcete jít k nám:
Redemptin of the Fallen - Ukoncila činost. Dalším důvodem je, pocit osamělosti. Rád bych byl opět někde, kde se něco děje.- alti 70 lvl:
Žádní- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy):
Mystiq full clear. Hellground pouze Muru a Kj se mi zatím vyhýbají, ale doufám, že k jejich pokoření dojde i zde. - do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?):
Raid time mi od 7mi hodin vyhovuje. Uterky tu 100% nejsem. Zbytek týdne nemohu nic slíbit, tento rok dělám na bakalarske praci a ta je pro mě přednější.- něco o sobě:
Jak už jsem zde zmínil mé jméno je Martin. Jméno mého avatara Jíča jsem zvolil od mého příjmení Jičínský. Pocházím z Pardubic. Momentáně studuji na Univerzitě Pardubice Historii+Archeologii,Architekturu,Umění. Běhém studia si přividělávám prací v geodesii. Rád hraji wow a lol. Mám rád jídlo a dobré pivo.- Vaše oblíbené pivo:
Rád piji naše pardubické pivo Pernštejn, protože je dobré a za dobrou cenu
. Mezi další kvalitní piva řadím samozřejmě Plzen, Svijany, Poličku a mnoho další. Dufám, že moji žádost vyřídíte kladně. V případě poblému jsem k dispozici ingame.
Zdraví Jíča