Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 9:26:29

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Protadin
PříspěvekNapsal: pon 07. lis 2016 20:47:02 
Zdravím,
hledám kvalitní PvE gildu, která je daleko v progressu, aktivní a hlavně konečně CZ/SK abych rozuměl víc než polovinu toho co kdo říká.

- název postavy: Sheriff
- class: Paladin
- Váš věk, jméno, příp. foto: 24, Lukáš
- Armory: http://armory.hellground.net/character- ... &n=Sheriff
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: postavu jsem koupil ale na jiných serverech jsem hrál všechny tanky :) Zkušenosti s TBC snad od doby kdy vyšlo :) tady na serveru jsem prošel t6 celé a swp po M'uru.
- předchozí guildy a proč jste odešli: Lost in the Echo, momentálně v gildě ještě jsem ale nahrazuje mě parodie na protadina a hlavně kamarád class leadera. Takže nic nechodím a jen čekám na rezervě. Je to deprimující.
- proč chcete jít k nám: Jste kvalitní CZ/SK gilda, aktivní a komukoli od Vás jsem psal neskutečně super lidi.
- alti 70 lvl: t6 mage Tranqulity, pvp mix/ prot t4/t5 warr
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Na HG jsem začal hrát +- rok zpátky, zkušenosti mám i z jiných serverů a taktiky znám t6 i swp všechny. Možná už si nepamatuji jenom KJD ale to se připomene :)
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): Všední dny i víkendy večer mám volné. Občas (1x-2x měsíčně) se jdu napít ale nic velkého.
- něco o sobě: Pracuju ve výrobě plošných spojů. Stavím dům a ve volném čase jsem pořád ve fitku nebo ve hře. Jsem v reálu trošku rapl ale ve hře jsem kliďas. Poslouchám všechno co se mi líbí od metalu po rap :D Oblíbené filmy: Gladiátor, Warrior, 300, Statečné srdce, Hobit...
- Vaše oblíbené pivo: Plznička :D

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protadin
PříspěvekNapsal: úte 08. lis 2016 9:24:01 

ahoj, napiš mi in game a domluvíme se, často bývám na altech tak stačí napsat komukoli online v guildě a oni mě už seženou....

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 02. pro 2016 22:01:31 

pokud máš stále zájem, napiš si komukoliv v guildě, oni tě přesměrují na vedení

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 19. pro 2016 14:56:54 

NEAKTIVNÍ

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC