Zdravím
Nick: Nyare
Class: SHP
Jméno: Jitka,30 (psssssssssst)
Armory:
http://armory.hellground.net/character- ... nd&n=NyarePostava: Vyexpená a nějaký ten rok za ní hraji.Do SWP jsem se párkrát podívala.Jak na offi (bývávalo),tak na bývylém MQ a teď asi druhý rok tu na HG.Prostě SHP forever

Z MQ jsem se přidala tu K Primal Nolife,loňské léto se rozpadli a hrála jsem chvíli na ali (už nikdy víc),pak vyšel WoD na offi a když jsem zjistila ,že to není nic pro mě,vrátila jsem se z5 a u Primalů tou dobou bylo asi 5 aktivních SHP ,tak jsem šla k pár známým co se dali k Czech Renegades.A nyní je čas jít o dům dál,kde snad najdu uplatnění a místo v raidu a ne čučení na A'nala v SC.
Alti: nestojí za řeč ,budoucí resto druid a prota ale eq nestojí za moc ani na hc

Raidovat: můžu každý den po večerníčku,pro ty co na něj nekoukají 19:00
O mě: toho není moc co říct.
Jsem wow zavyslačka s 2 letou dcerkou a mužem který ma pro mou slabost pochopení.Plácem se wow světem už asi 8 let (možná dýl) a asi budu dokud mě neskolí artróza,nebo jiná stařecká choroba.Mám ráda legraci,svou rodinu,dobré jídlo a po něm dobrý drink.Filmy,hudbu,sex,(drogy a rockn'roll nemusim).Mám rok volného času ještě před sebou,než se vrátím do pracovního kolotoče,tak času na wow je dost.Když dítko dovolí.
Pivo: už nějaký ten rok nepiju ,ale Plzeň když už mám chuť
Tak snad se místo u Vás najde