Ahoj, zdravím všechny!
Jak již asi většina z vás tuší, měl bych značný zájem o místo ve Vaší guildě a o občasnou spoluúčast na vašich raidech.
Vím, že se vaše stavy silně blíží k přeplněnosti, ale řekl jsem si, že to přece jen ještě zkusím.
- název postavy: Lennon
- class: warlock
- věk, jméno: 17, Kuba
- Armory:
http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia- prequesty: all (krom KZ

)
- profese + skill: tailoring + jewellcrafting - vesměs jen kvůli top itemům
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: vlastní, od T4 po kill KJ (u 2 guild)
- předchozí guildy a proč jste odešli: Moje 1. guilda byla The Faithless- rozpad, 2. Braves-"rozpad", 3. Renovatio- nedostatek hráčů ke složení raidu.
- proč chcete jít k nám: Vypadáte jako stabilní zázemí, mám zde pár známých z bývalých guild a tiše doufám, že budu moci hrát za warlocka

- alti 70 lvl: Smutek (resto druid)- no moc za to neumím

- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): No tak, jak říkám KJ, hlavně z pozice tanka.
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-čt 19.00-22.00+?): Většinou jsem na wow od 18:45 do přesně 22:00 a na tomto bodě musím bohužel trvat.
- něco o sobě: Jsem z KH kraje, chodím na gympl (3. ročník), snad pohodář

P.S.: Když se sem tam nedostanu na raid, tak mi to vadit nebude, našel jsem totiž novou zábavu expení monka na Pandách.
Ještě jednou všechny zdravím, doufám, že jsem nikoho neunudil a těším se na Vaše odpovědi, byť budou jakékoli!
Lennon