Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 23:50:16

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hunter/Pala/Warlock
PříspěvekNapsal: úte 21. led 2014 18:59:20 
Ahoj borci.

Nedávno (říjen) jsem si u Vás podával neúspěšnou přihlášku a zkouším to tzv. znova.
Nyní jsem to probíral s Kvedlačkou ve hře, zda-li mám vůbec šanci na přijetí, když jsem Vám nedávno sem psal? Řekl, ať to zkusím a situace se má takto:

"Nejspíše již toto ID budete jediná guilda u hordy, co bude chodit SWP. Incept totiž většina přešla na Cata a bohužel už i vedení tam hraje a na raidy sotva loguje. Tím pádem se stává, že se zázrakem sejdeme jednou za týden a FC už nedáme.".

Dost Vás mě zná a prosím nesuďte mojí přihlášku okamžitou a krátkou odpovědí. Pokud se Vám něco nezamlouvá, tak to klidně prosím rozepište, nebo můžeme pokecat na TS. Já si s tou přihláškou dávám záležet, tak prosím hned nedávejte proti, jen kvůli tomu, že je to Číža.

TBC je pro mě srdcovka a nechce se mi přecházet jinam, nebo na jiný datadisk. Prostě tady mám už roky vymazlené postavy a nerad bych, aby upadly v zapomnění. Tímto klíďo budu počítat pouze s ALT raidama, kvůli kapacitám atd.

- název postavy: Kyllien

- class: MM Hunter (tlustej tauren)

- věk, jméno: 26, Michal

- Armory: http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia

- prequesty: full

- profese + skill: full eng/herb, na altech full ench/jwc

- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Postavu jsem získal před cca dvěma lety a eq jsem si poctivě vystřílel :)

- předchozí guildy a proč jste odešli: Poslední Ince (nyní rozklad, protože hráči i vedení přechází na Cata), první guilda, co mě přivedla do světa PVE a SWP jsou ISka

- proč chcete jít k nám:
Je to prosté, chuť ještě raidovat a umím se přizpůsobit. Mám ještě další postavy, za které umím, tak snad bych případně nebyl jelito.

- alti 70 lvl: Ciza (paladin - skoro top heal eq, swp/t6 ret3 a taky t6 tank, ale Brutalluse bych se bál :shock:), Whitestorm (t6 lock)

- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Většina mě znáte, tak taktiky vím, podívat taky umím, ale i poslouchat. Měl jsem párkrát i tu čest skládat ww raidy, takže i jako RL jsem si užil ty nervy z neznalostí taktik a failů. ;)

- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-čt 19.00-22.00+?):
Pokud budu doma, tak není problém, víkendy jsem někdy pryč, ale to bych včas dal případně vědět.

- něco o sobě:
Jsem vystudovanej kluk, co bydlí v Praze a díky vejšce jsem i wowkař. Kdybych já nešel na ty studia, tak bych Vám tu nepsal takový story. Jinak tedy můžu nabídnout zodpovědný přístup, aktivitu a snad i trochu skill. Je mi jedno, co mi případně udělíte za miana. Nejraději bych huntu, ale pokud potřebujeme palu (heal/dps), nebo locka --> tak se bránit nebudu.
Příjmout lávku umím a případně, jak jsem psal i výše, tak ALT raid.

Pokud jste to poctivě dočetli, až sem, tak děkuji za trpělivost a budu čekat na resumé.

Číža

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Hunter/Pala/Warlock
PříspěvekNapsal: úte 21. led 2014 19:07:01 

xcizm14 píše:

Dost Vás mě zná a prosím nesuďte mojí přihlášku okamžitou a krátkou odpovědí. Pokud se Vám něco nezamlouvá, tak to klidně prosím rozepište, nebo můžeme pokecat na TS. Já si s tou přihláškou dávám záležet, tak prosím hned nedávejte proti, jen kvůli tomu, že je to Číža.

Vím, že tě někdo rád nemá, ale kvůli tomuhle co jsi napsal jsem se do tebe vžil a vím jaký to je. Za tu dobu, co tu hrajem všichni na mystiqu, nejsi měsíční hráč, máš tu nahráno hromadu liferime, a i důvodů osobních i věcí ingame ti dám PRO ALE pouze za Locka, huntery a paladiny máme plný

edit : a taky je na tebe hlavně spoleh, né jako na 70% lidí v guildě, co už ani na raid nelogujou a taky jsem si tě oblíbil díky těm ww raidům

Naposledy upravil Chopper dne úte 21. led 2014 19:08:46, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 21. led 2014 19:07:40 

Cau kamo. Hele za huntera asi ne ale lock nebo h pala to bych ti hodil pro. Sice te nemam rad, ale to neznamena ze bych ti mel davat proti. Prakticky nemam rad pulku guildy takze se mezi nima ztratis. Jiste mnozi v guilde vcetne me nechapali styl jakym jedes holy palu (myslim ten crit), ale i tak jsi nehealoval spatne, nerikam ze jsi top skill, ale svuj ucel v raidu splnis. Locka neumet je tezke takze ja jsem pro za locka nebo holy palu.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 21. led 2014 19:33:57 

Nikdy jsem s tebou jako s člověkem problémy neměl, trošičku si přečíst pořádně taktiky a taky pořádně pročíst různé fora co a jak za jakou postavu. Za mě máš PRO

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 21. led 2014 19:46:10 

Čau PRo ,ale nevím zda za huntra spíš za něco jiného

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 21. led 2014 19:52:36 

PRO
výběr maina nechám na vedení

Když umře tank, je to chyba healu... Když umře heal, je to chyba tanka...
ALE KDYŽ UMŘE DPS! JE TO SEAL OF BLOOD!!!

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 21. led 2014 20:27:39 

xcizm14 píše:

- předchozí guildy a proč jste odešli: Poslední Ince (nyní rozklad, protože hráči i vedení přechází na Cata), první guilda, co mě přivedla do světa PVE a SWP jsou ISka

ty voe a to me chces rict ze jsi pred IS nebyl v LoWu??? tam se asi pve nehralo a swp nechodilo..

jinak PRO - za locka nebo retri

Naposledy upravil Hanz dne stř 22. led 2014 5:48:29, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 21. led 2014 20:43:55 
Hanz píše:
xcizm14 píše:

ty voe a to me chces rict ze jsi pred IS nebyl v LoWu??? tam se asi pve nehralo a swp nechodilo..

jinak PRO

Hanz:
JJ, Hanzi, ale s LoW jsem byl jen 2 raidy a to byly moje těžké začátky. (a bylo to taky za myslivce, za kterýho jsem předtím chodil jen pvp) Uznávám, ale že LoW v té době byla nejspíš TOP.

Jerry:
Já jsem netušil, že spolu neka... :)

Orgii:
Taktiky snad znám, ale případně se dooptám a rychle přispůsobím,ok ;)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 21. led 2014 22:18:59 
Administrátor

Já jsem pro, akorát si myslím, že hunter se tolik nehodí. Vím, že máme jen jedinýho huntera, ale podle mě nám Fenxík stačí a bývá tu skoro vždy :) Naopak víc by se hodil podle mě ten lock nebo možná aj i retri, sice je meelek obecně celkem dost, ale retrina teď skoro žádná nechodí.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 21. led 2014 22:30:23 
Rajty není problém, přizpůsobím se.
Dovolím si říci, že snad nejvíc dávám dps za huntu, protože ten se dá pěkně trénovat na panácích před OG, ale ret3 jsem už taky chodíval a z dpsesek je nejzábavnější (tam to trénování moc nejde, protože SoB docela bolí) :? . Jako lock dps je pak spíš o eq (mačkat dvě tlačítka snad umí každy a hlídat si trinkety).

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC