Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 8:27:57

Všechny časy jsou v UTC

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: přihláška toho co bude třeba
PříspěvekNapsal: ned 05. črc 2015 21:06:08 
Název postavy: Kifione

Class: Druid (eqip je na všechny tři classy)

Věk, jméno: 24 let jmenuji se Šteffan Jiří Šteffan

Armory: http://armory.hellground.net/character- ... &n=Kifione

Koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: tahle postava je vyexpená za druida sem v bala byl na progresu CC ve feralu jsem tankoval gurtoga a za resto jsem healoval max CC. Za ostatní classy jsem se dostal na progres muru ale bohuzel jsme ho nikdy nezabil.

Předchozí guildy a proč jste odešli: moje předchozí guilda byla Czech Renegades, ale už nějakou dobu nejsem aktivní myslím, že se to řádově pohybuje tak půl roku a po příchodu jsem zjistil, že se guilda rozpadla.

Proč chcete jít k nám: Je tu celkem ost lidí, které znám z předchozích guild a hlavně z MQ někteří mě podle nicků mích postav třeba poznají z dřívějška. A cejtim že tu bude sranda
Alti 70 lvl: Kifinátor, Kifik, Steffik, pak jsou tu chary, které mám s bráchou mojí přítelkyně dohromady ale jelikož více méně nehraje tak je to jak kdyby to byli alti.: Dzembaria, Dzeger, Lissia(ta je tusim v Bohemia Empire)

Zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Tahle hra už si vzala celkem pěkný kousek mého života hraju tuto hru přibližně 8 let možná více, ale snad ne.:D dostal jsem se k muru a hrál jsem asi všechny postavy akorát sem moc nehrál feral DPS spiš sem tankoval a rogunu více méně v PvE vynechávám.

Do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): víkendy většinou moc nehraju ale přes týden sem hráč, který může raidovat třeba do 5ti do rána když je síla dobrý kolektiv a dobré pivo.

Něco o sobě: Tak něco o mě strašně rád bych Vám chtěl říct, že sem sexy muž ale to já neposoudím..:D Jinak hraju od svích 5ti let fotbal velice mě to baví a je potom velká žízeň... Vystudoval sem vyšší odbornou školu a teď sem těžce pracující podnikatel. Sem sám svým pánem ale občas mi do toho fušuje táta protože mám smlouvu s jeho firmou. WoW je náplň mého volného času a je ho celkem dost, ale občas dostanu chuť i na jiné hry jako třeba CoD2 nebo WoT. Toť o mě asi vše. Maximálně
PS: mám tuze rád holky

Vaše oblíbené pivo: Plzíňka a Svijany 11°(bydlím 4 km od svijanského pivovaru)

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: přihláška toho co bude třeba
PříspěvekNapsal: pon 06. črc 2015 11:10:18 

PŘIJAT! Napiš si mi o inva až bude v hře :) ;)

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC