Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 7:15:43

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: SHP
PříspěvekNapsal: stř 16. zář 2015 13:42:55 
- název postavy: Trinity

- class: Shadow Priest

- věk, jméno: 22,Michal

- Armory: http://armory.hellground.net/character- ... n=Triinity

- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Darovaná jako zelenina ale už za to hraju rok a pul a myslim že v pohode :D

- předchozí guildy a proč jste odešli: Primal Nolife-Rozpad

- proč chcete jít k nám: Jste jediná česká guilda co dává pořádný a pravidelný raidy.

- alti 70 lvl: warlock (boj eq)

- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Nechtěl bych aby to co ted napišu znělo nějak namyšleně nic méně bylo mi řečeno že vás je víc než dost tudíž jediné čím bych vás mohl přesvědčit je Skill, EQ Aktivita a Povaha.Takže ve zkratce myslím že patřím k těm co na bossech chcipnou tak 1 za ID (z vlastní blbosti) žádný valit SWD na krev a modlit se že se healove kvůli mě poserou nebo si vesele stát v plošáku a dokastovat spell.
-EQ viz.armory
-Aktivita jak jsem už psal jsem schopnej být tady denně kdyby byl fakt nutnej progres poslední den před resetem přehodím si klidně věci v RL abych tam byl.
-Povaha někdy když někdo dělá fakt blbosti typu (u akamy se řekne bežte moby v pořadí heal dmg roguna a někdo kucha tu rogunu tak mam tendenci se neudržet a něco napsat) ale jinak si myslim že nepatřím k tem co by na každe skupince kdy se hodi blbe kontrol nebo cyklon museli každého srážet a ukazovat že jenom oni to umí nejlíp.

- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): Na 98% mužu kdykoliv ty 2% jsou nepředvídatelné záležitosti :D

- něco o sobě: fotbal fortuna wow kolo kdo mě zná souhlasil by že to je všechno :D

- Vaše oblíbené pivo: Radegast
Závěrem bych jenom chtěl říct něco k tomu proč tu přihlášku píšu i když vím že je vás dost a SHP máte aktivní. V minulé guildě nastala úplně ta stejná situace a nebýt kámoše z MQ ani by mě nikdy nevzali ale do měsíce se začli věci měnit a po 3 měsících jsem začal být společně GUM a DKP leaderem nejaktivnejší člověk :D (za ten rok a pul sem chyběl na 5 raidech) a nevadí mi byt na lavce ale můžu chodit BG HC ZA a kempit goldy s nadějí že se jedno ta situace zase změní a do raidu se dostanu bez guildy a toho že je možnost jít raid už bych ani nelogoval. Tohle beru jako poslední šanci na tomhle servru s polákama to cenu nemá a z MQ už tady nikoho neznám proto je to taky moje nejrozepsanější přihláška :D

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SHP
PříspěvekNapsal: čtv 17. zář 2015 7:09:06 

No podobný problém ako u Meggie je, že máme celkom veľa sh priestov no tu je horšie to, že sú oveľa viac všetci aktívni čiže často máme 3 v raide a ďalšieho by už nebolo kam vopchať a na takého Brutalla sú asi aj 3 sh prejti veľa, tam skôr k lockom bala a ele a 3 loci takže neviem... tu je to ťažšie, lebo sh prejti sú fakt aktívni... ale ak máš náhodou pekný heal eq a sem tam by nevadil retalent tak by sa flek možno našiel aj pre sh a v prípade coh prejtíka takže PRE ak by bola taká možnosť.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 17. zář 2015 8:02:17 

Shadow priestu máme bohužel hodně, a to samé platí o COHčkách, já osobně bych třeba uvítal v guildě jednoho Disco priesta, ale to je asi jen zbožné přání :) Vím v jaké situaci jsi, na MQ jsem do FF šel taky jen jako případné doplnění raidů a nakonec jsem byl na každém raidu v partě. Ale bohužel nyní je situace taková že nás na raidy bývá online 35. Takže bohužel máme hodně nad stav. Za shp musím dát NE

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 17. zář 2015 13:25:48 
na heal (uroven T6) me chyby jen prsten a trinket ale do přihlašky sem to nepsal protože heal sem hral jenom Resto druida COH nikdy nwm jak by mě to šlo.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 17. zář 2015 15:10:08 

SHP i COH máme celkem hodně aktivní lidi, za mě NE

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 17. zář 2015 15:59:00 

za mě taky proti ted je pristu a celkově lidi hodně..

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 20. zář 2015 20:22:05 

-Je to Priest/Paladin/Warlock
-Neni to Balance/Elemental

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 20. zář 2015 20:45:11 
Administrátor

SHP je u nas hodne, vsichni jsou aktivni.. je mi to lito, ale proto te nemuzem prijmout, diky za zajem a ahoj

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC