Zdravím celou guildu Four Feathers!!!
- název postavy: Epso
- class: Druid feral mohu dps nebo tank (kdyby jste chtěli udělám resto či balance)
- věk, jméno: Martin, 21
- Armory: http://armory.hellground.net/character- ... und&n=Epso ještě mám něco málo do tank eqpu
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Vyexpená za ferala jsem sundal KJ a občas i healoval SWP na MQ + jsem ještě sundal KJ na straně alliance za destro locka a shadow prejta a na MG jsem hrával ještě docela často za cementa a další postavy ke kterým jsem měl ke konci přístup
- předchozí guildy a proč jste odešli: Czech Renegades určitě víte že se rozpadla
- proč chcete jít k nám: Co vím pohodový kolektiv (mám tam ségru) pěkný progress a chtěl bych si zahrát zase TBC
- alti 70 lvl: Shaman cement
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Celé TBC na MQ tady po gurtoga (něco cata což je nevýznamné)
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): Do kolika bude potřeba ANO vyhovuje
- něco o sobě: Jsem student zdrávky (opakuji poslední ročník nedal jsem maturitu z AJ

) jinak rád rybařím, jezdím na akce s přáteli, poznávám rád nové lidi a běhám za hasiče
- Vaše oblíbené pivo: Kozel ale i jiný druhy si dám

TS3 mám mluvit taky umím