Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 7:09:44

Všechny časy jsou v UTC

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Protpala+/resto/bala druid
PříspěvekNapsal: stř 10. úno 2016 17:14:01 
Nick postavy: Rumelka / Platan
Class: Paladin (prot) Druid (resto nebo bala)
Věk: 24 Jméno: Pavel
Armory: http://armory.hellground.net/character- ... &n=Rumelka
http://armory.hellground.net/character- ... d&n=Platan
Postavy sou vyexpené moje zkušenosti sou dlouholeté wowko hraji už asi 7let. předchozí guildu už si nepamatuji měl sem asi pulroční pauzičku. Proč k vám ? chtěl bych do nějákého kolektivu kde se dá dobře pokecat a nakej ten raidik zajit nemám problemy s HC ani 10man ani normaly O.o
Main/Alt: Co je alt a co majn je mi jedno podle potřeby momentálne mě baví vic paladin ale jak říkam dle potřeby.
Zkušenosti: jak sem říkal hraji už nějáký ten pátek a zkušenosti mám po SWP v tom sem byl asi jen u killu prvnich 2 bossu.
Raid time ? : neměl by být problém pokuď nebudu trávit svůj čas s drahou polovičkou. a když sem na odpolední tak to taky nedávám :)
Nčco o sobě?: sem normalní chlapík co si rád zahraje wow popije s přáteli nebo proste jen pokeca.
Pivo ? to je něco na mne pivo pivo pivo: nejradši mám asi pivo z mistního malého pivovárku ve velkém meziříčí (harrach) jinak s klasických v marketu dostupných mám rád svijany,černou horu nebo třeba radegasta ryze hořkou 12 ;)
doufám že se přihláška líbila zatím se mejte a uživejte čau.

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protpala+/resto/bala druid
PříspěvekNapsal: stř 10. úno 2016 22:03:20 

čau, no moc dobré classy pro nás momentálně nenabízíš :D prot pala je podle mě uplně bez šance, navíc ten eq neni nic extra, bala je podle mě taky naprd když už teď nám občas jeden sedí na lávce.. resto, nevím, to nechám na ostatních

paladin proti
bala proti
resto neutral/proti

neber si to osobně, jen prostě máš smůlu na classu :/

To je můj názor

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 11. úno 2016 19:57:54 
nějáká lavka by nevadila hlavně chci byt v nejakym dobrym kolektivu a ne s nakejma bezmozkama :D

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 11. úno 2016 21:30:00 

poslední dobou mi přijde že jsem snad u každého člověk pro, ale co se dá dělat. Za protu určitě PROTI, náš Raid leader je prota takže je přítomen téměř na každém raidu a jako náhradní Protadiny máme lidi s lepším EQ.

Ale za resto druida bych dal PRO, občas je potřeba nějaký lépe EQ resto druid, ale asi by bylo fajn kdyby se k tomu vyjádřil Matuš a Awalonka, protože jim by přibyla konkurence a přeci jen Awalonka chybí na raidu jenom výjimečně.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 12. úno 2016 16:25:54 

Jediny co prichazi v uvahu je Rdruid z toho co nabizis. Peknej eq tam mas coz je + ,ale dva restaky mame popripade nekdo může relognout. Vidim to tak, ze by to meli rozhodnout Awallonka a Matka.

NEUTRAL

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. úno 2016 16:32:38 

Zdravím tě,

Kluci už tu nejdůležitějších věci řekli spoustu. A já se bohužel nebudu lišit. Jediná šance po důkladném zvážení je opravdu RDudu, jinak ostatní classy jsou pasé :(. Ale v tomto případě hrozí velmi často lávka RDudu je třeba vždy jen jeden max dva. A vzhledem k rozmanitosti dobrých offequipu :( je tu mizivá šance. Přikláním se celkově k PROTI

Je mi líto :(

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. úno 2016 17:47:50 
Tak mě by ani tak nevadila ta častá lavka klidně bych byl aktivní záloha to by mě taky extra nevadilo no.

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC