Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 10:50:35

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Přihláška
PříspěvekNapsal: sob 19. bře 2016 16:17:44 

Ja bych ho vzal :D na pripadne doplneni raidu to bude fajn, protoze ma vic postav, takze aspon bude z ceho vybirat. A moje zbozne prani je to, kdyby rad chodil heroicky, aby doplnoval stavy i tam. :D Jinak typek samozrejme musi pocitat s tim, ze se nemusi dostavat do raidu. Pokud to prekousne, tak jsem PRO

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 20. bře 2016 21:32:01 
ahoj, chci se zeptat jak to se mnou tedy vypada? muzu si napsat o inv nebo ne? :D

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 25. bře 2016 10:17:36 
Zdravím, pokud jste na vážkách, doporučuji nebrat. Respektive tím myslím to, že pokud nechcete mít v guildě vykrádače accountů, co vám sežere goldy a bojky, když mu půjčíte acc, tak napište ne :) Píšu jen z dobré vůle, víc v tom nehledejte :)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 26. bře 2016 13:06:28 
Ty jsi tak trapnej Ahri.. Uz jsem to rikal nekolikrat, ale pokud se to k tobe jeste nedostalo tak to acc jak jsem udajne vykradl tak davno nemam.. Jinak nemam nejmensi duvod k tomu abych to udelal.. Najt je muj kamos.. takze si na me prestan otvirat hubu a vyhrozovat mi. Dik

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 27. bře 2016 17:35:24 
Jou, no jo, jsem trapák největší :) Ale aspoň mi to dokáže myslet natolik, že si dám dohromady, že když Tom měsíc nelognul, protože diablo, a navíc měl sám vykradenou postavu, já nikomu přístup na společnej acc nedal a sám bych si postavu nevykradl... a pak se tu objeví poslední osoba s přístupem, co najednou odchází z naší ex-společné guildy a zrovna v tu dobu z toho účtu najednou vše vymizne, ale náhodou zrovna heslo zapomněla... hele, kdyby to byl ten hg hacker účtů, tak by aspoň všude zrušil hadry. Takže doopravdy nevím, čemu věřit - jestli jsme se s Najtem vykradli, a nebo to udělal někdo třetí... Ale to je fuk, prostě si to všechno nafarmím znovu a jen doufám, že ti to aspoň k něčemu pomohlo, a neboj, čelist ti lámat nebudu :) Každopádně omlouvám se všem, příště to budu samozřejmě řešit ingame

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 28. bře 2016 12:53:15 

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Miluju velmi křehké vztahy :D

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC