Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 7:12:14

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Fofros
PříspěvekNapsal: pát 29. dub 2016 20:45:52 
- název postavy: Rcbandit

- class: Holy paladin

- Váš věk, jméno, příp. foto: Máca , 25 let Foto nebude třeba když nemám aspon trojky kozy :D

- Armory : http://armory.hellground.net/character-sheet.xml?r=HellGround&n=Rcbandit

- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Darovaná( zkušenosti s paladinem mám hraju za paladina Fofros ( holy,retri,tank)

- předchozí guildy a proč jste odešli: Na hordě jsem žádnou guildu ještě neměl u Aliance jsem dlouhodobě hrával u Sotc/Konfederace kde jsem byl RL a později Oficírem momentálně působím v guildě TZM 4/5 SWP ale jejich aktivita je momentálně nulová již delší dobu se nic moc nechodí a tak jsem usoudil že je čas vyzkoušet něco nového a proto jsem se rozhodl že bych to rád zkusil u hordy

- proč chcete jít k nám: Do FF bych se rád připojil protože sem tam pár nicků co jsem potkal v SC si pamatuju ještě z MQ/inso a rád bych se připojil k nim.

- alti 70 lvl: Momentálně na hordě nemám žadného jen ali

- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Nebudu vypisovat co bylo na MQ ale co se týče HG na celkovy progress od t5 po felmysta kterého jsem ale zde na HG zabil u poláku(TZM) to sáme twinky. Myslím že přispusobit se nebude problém obvzláště v českém kolektivu je to snadnější

- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): Mám pracovní dobu 3 směny rano,odpoledne,noc ale samozřejmě že tento Raid time je pro mě bezproblému záleží ale na směně.

- něco o sobě: Hraju wow až moc dlouho, soboty mám fotbalové, Ts/mum vše k dispozici včetně mikráku chci si hlavně zaraidovat a odpočnout si u toho hraní :-)
- Vaše oblíbené pivo: Po pátem chutnaj všechny stejně :D

Tak díky za přečtení a přeju pěkný víkend

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Fofros
PříspěvekNapsal: pát 29. dub 2016 21:38:59 

Zdravím,

myslím že tady je jasná odpověď vzhledem k tomu že se jeden další paladin právě nabral/nabere tak se obávám, že dalšího neni šance vzít, bohužel proti , škoda, že jsi zrovna paladin

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 30. dub 2016 9:00:57 

Já musím být taky proti.

V tuto chvili nulova sance se dostat do raidu za paladina. :arrow: :arrow:

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 02. kvě 2016 9:29:01 
Administrátor

Ahoj, bohužel zde to asi musíme uzavřít rovnou, paladinů máme dost, navíc už se teď nabral další, který bude střídavě chodit, když bude místo, takže s dalším je to bez šance :( Jinak díky za zájem a hodně štěstí, ahoj

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC